امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بامزه
[align=-webkit-center]تو این روزا ثروتمندا به همون اندازه به فقرا فکر میکنن که ، کاربران وایمکس1گیگ به دارندگان دایال آپ 128k
[/align]
پاسخ
[align=-webkit-center]ایرانسل ساعت 9 بهم اسمس داد بابام میگه: بیا باز دوس دخترش اس داد مادرمم گفت: بتوچه بابامم خیلی ریلکس گوشیم رو برداشت رو دیوار اعلامیه کرد الان دلم میخواد زنگ بزنم اپراتور ایرانسل با بیل از پشت گوشی بزنم تو مغزش که رعایت نمیکنه ما بی اعصابیم.
[/align]
پاسخ
[align=-webkit-center]اذان مغرب مهترین اذان در ماه رمضان به حساب میاد چون تا میگن ال.. تا دو دقیه بعد هیچی باقی نمیمونه جالب اینه تو گینس هم ثبت شده
 [/align]
پاسخ
[font]من ساعت خوابم رو با آمریکا تنظیم کردم …[/font][font]فقط مونده درسم رو تموم کنم،ویزا بگیرم، دانشگا قبول شم[/font][font]پذیر ش بگیرم، پول در بیارم و بلیت بخرمو برم[/font]
پاسخ
[font]یه روزی رفته بودم استخر...دیدم یه آقایی همینطور داره دور استخر راه میره[/font][font]بهش گفتم آقا بیا تو آب دیگه،چرااونجا قدم میزنی..[/font][font]درکمال ناباوری جواب داد:داداش دکتر گفته برم استخر پیاده روی کنم[/font]
پاسخ
محسن رضایی من در همه ی انتخابات بودم, یه دوره نبودم که اونم گواهی پزشکی دارم!
[تصویر:  05.gif][تصویر:  05.gif] 
پاسخ
بعضی از آقایون هم هستن با گفتن این جمله که “والا هرچی زشت تر باشی شانست بیشتره” خودشون رو در دسته بد شانس ها جا میدن تا از زشتی تبرئه بشن
[تصویر:  22.gif] 

پاسخ
از غضنفر میپرسن ۱۰ تا جوجه داریم گربه ۶ تاشونو میخوره ! چند تا باقی میمونه ؟ یارو میگه : اون دیگه جاشونو یاد گرفته میاد بقیشونم میخوره 
پاسخ
بالاتر از سرعت نور میدونی چیه ؟
[align=center]سرعت جمع و جور كردن خونه در مواجهه با مهمان سرزده 
[تصویر:  14.gif] 
پاسخ
حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام !
[align=center]اما نمی فهمم دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟:|
[تصویر:  14.gif]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترول هاي بامزه Atlas 5 2,878 2015-07-02، 01:08
آخرین ارسال: Atlas
  در جریان باشین بامزه ........... sadaf 6 3,568 2015-01-24، 02:11
آخرین ارسال: Arghavan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان