انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: بامزه
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
[font]شما هنگام تولد چي گفتين؟؟[/font]
[font]١-ما نخوايم بيايم بيرون بايد كيو ببينيم؟[/font]
[font]٢-دستتو بكش خودم ميام بيرون![/font]
[font]٣-بريد كنار من اومدم.[/font]
[font]٤-من به نشانه اعتراض سكوت كردم![/font]
[font]٥-آي لاو يو پي ام سي[/font]
[font]٦-دخترم ياپسر؟[/font]
[font]٧-يا علي!!![/font]
[font]٨-نامحرم تو اتاق نباشه شورت پام نيست.[/font]
[font]٩-از تعجب تا ٢سال حرف نزدم.[/font]
[font]١٠-من چيزي نگفتم همه گفتن عجب عروسكيه!![/font]
[font]١١-من كيم؟تو كي هستي؟اينجا كجاست؟؟[/font]
[font] [/font]
[align=-webkit-center]یه ندایی درون شکمم می‌گه خیلی مونده تا اذان اذان اذان اذان اذان اون اکو هم بخاطر خالی بودن شکمه !.
[/align]
[align=-webkit-center]تابلو هلال احمر رو به حیف نون نشون میدن میگن معنی این تو جاده چیه؟میگه به ماه مبارک رمضان نزدیک میشوی !
 [/align]
[align=-webkit-center]ناراحت نشو منم اوایل تفریحی کاندید میشدم! . . رضایی خطاب به غرضی !
[/align]
[font]سگم رو بردم پیش دامپزشک، منشیش میگه سگتون مریضه؟[/font][font]پـــ ن پـــ خودم هاری گرفتم سگم گفت آشنا داره منو آورد اینجا معالجه کنه.[/font]
[align=-webkit-center]به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز, ماه رمضان تا پایان مهرماه تمدید گردید
[تصویر:  07.gif] [/align]
مناجات غضنفر باخدا : خدایا ماه رمضان را مانند المپیک هر ۴ سال یک بار آن هم در یک کشور برگزار کن !
[align=-webkit-center]همین روزاس که روی مودما عکس مثانه یه آدم سالم رو بزارن کنار عکس مثانه یه معتاد به اینترنت مقایسه کنن و به ملت هشدار بدن !
[/align]
[align=-webkit-center]ه غضنفر می گن نظر شما راجع به ماه رمضان چیه ؟ می گه والا خیلی خوبه فقط یه ذره زولبیا بامیه اش رو زیاد کنن بهتر می شه
 [/align]
[align=-webkit-center]یارو ! روزه میگیره از حال میره از پذیرایی در میاد !!!
[/align]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7