2014-05-06، 12:37
در عین داشتن قدرت ناتوان بودن.امروز عاجز وناتوان واقعی منم که ذر برابر هرچیزی که ابغادشخصیتی جسمانی روحانی وروانی منوبه کنترل خودش ذربیاره عاجزم(مواد مخدرونواقص و...)
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
|
1-مفهوم عاجز چیست؟
|
2014-05-06، 12:37
در عین داشتن قدرت ناتوان بودن.امروز عاجز وناتوان واقعی منم که ذر برابر هرچیزی که ابغادشخصیتی جسمانی روحانی وروانی منوبه کنترل خودش ذربیاره عاجزم(مواد مخدرونواقص و...)
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
سپاس شده توسط: NASIB ، آرتیمس ، sadaf ، Rzh ، ali eynaksaz ، mohsen..yazd ، احمد ش ، mehdiast ، yalda
2014-06-02، 05:12
در تعریف کلی : عاجز کسی است که بر خلاف اراده خود کاری را انجام می دهد و مترادف آن : نداشتن کنترل ، از دست دادن کنترل و نداشتن حق انتخاب است . در مورد مواد مخدر : عاجز کسی است که حق انتخاب و کنترلی بر روی نوع مواد مصرفی ، زمان مصرف ، مقدار مصرفش ، محل مصرف و دوستان هم مصرفی اش ندارد .
من در زمان مصرفم با هضم این کلمات مشکل داشتم ، برای من این طوری جا افتاده بود که باید همیشه خودم را قوی و نفوذ ناپذیر نشان بدهم ! در حالی که کم و بیش اثرات مخرب اعتیاد را در زندگی ام می دیدم ! در همه حال سعی می کردم خودم را مسلط بر امور نشان بدهم چون به نظر من عاجز کسی بود که دچار نقص عضو ظاهری و یا روانی است ! مسلما افرادی از این دست همیشه نیازمند توجه و مراقبت دیگران هستند و من این را نمی خواستم ! در گذشته وقتی که در سخت ترین شرایط جسمی و روحی بودم حاضر نمی شدم خودم را عاجز نشان بدهم - تنها مورد استثناء زمانی بود که خمار بودم آن موقع عاجز که سهل بود برای رسیدن به مواد مخدر هر کاری می کردم . واقعیت این است که درک درستی از عجز برای من - به عنوان معتاد در حال بهبودی - هنوز هم میسر نیست . در طی چند سال گذشته بارها و بارها قدمها را مرور کردم و هر بار در قدم اول به عجزهای بیشترم پی بردم . هر چه بیشتر جلو می روم خودم را در مقابل ضعف های اخلاقی و وابستگی های ناسالم دیگرم کوچکتر و عاجزتر می بینم .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: sadaf ، Rzh ، ali eynaksaz ، mohsen..yazd ، NASIB ، احمد ش ، yalda
2014-07-03، 01:44
ناتوانی در برابر توانایی ها
ما در کذشته عاجز بودیم چون توانایی درست زندگی کردن را راشتیم ولی اجبار به مصرف اجازه نمیداد امروزم عاجزیم چون میتوانیم خیلی از کارهای گذشته را انجام بدیم ولی چون خواهان بهبودی هستیم چشم پوشی میکنیم وعاجز خواهیم بود چون به دنبال ارامش هستیم وبازهم خیلی از کارها میتوانیم ولی انجام نمیدیم
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-11-25، 11:28
فقدان توانایی و اراده شخصی
نیروی محرک ما در زندگی از کنترل ما خارج شده بود ، من عاجز بودم به این دلیل که هیچ چیز به جز مواد مخدر قادر نبود مرا وادار به این همه خطا و گناه کند. من عاجز بودم به این دلیل که به انجام کارهایی دست می زدم که دقیقا بر خلاف عقایدم بودند. من عاجز بودم به این دلیل که وقتی از روی بیماریم عمل میکردم کاملا تغییر شخصیت می دادم (بی رحم بودم - بی اراده بودم- بی محبت بودم- مغرور بودم- متکبر بودم - حسود و دارای نواقص شخصیتی و اخلاقی بی شمار بودم، ظاهری آشفته داشتم - زندانی میشدم- بهم ریختگی داشتم- نامنظمی داشتم- نیمه تمام گذاشتن کارها را داشتم – ترورشخصیت و بوجودآمدن زمینه های منفی در تمام امور نمایان بود آخه هر چقدر بنویسم تموم نمیشه
2014-12-16، 12:40
عاجز به كسي كفته ميشود كه در شرايط عادي و برابر با ديكران قدرت ادامه زندكي را نداشته باشد و ناتوان در اداره موثر ميباشد. جند سال قبل در جاده برف شديدي به بارش كرفت كه مجبور به ادامه رانندكي بودم بعد از نيم ساعت جاده بشدت لغزنده شد با سرعت خيلي بايين حركت ميكردم كه ماشين جلويي من شروع سر خوردن كرد ومن مجبور شدم با روي ترمز بكزارم و انجا مفهوم عاجز برايم كاملا قابل درك بود من با تمام توان و اراده ام قصد داشتم كه ماشينم را كنترل كنم ولي نيروي محرك خارج از توان واراده من بود و ماشينم بسرعت دور خودش جرخيد تا رفت داخل جاله هاي كنار جاده و من عاجز از نجات دادن جان خودم و همراهانم بودم
2014-12-20، 10:36
من هميشه فرق ميذاشتم بين خودم با بقيه حالا اينو فهميدم ولي هنو ز عاجزم يعني اگه در موقعيت قرار بگيرم اگه شرايط مهيا باشه اعصابم خراب باشه كنترل ندارم برام دعا كنيد
سپاس شده توسط: Rzh ، sadaf ، Atlas ، احمد ش ، mehdiast ، rezaahmadi222 ، yalda ، mohsen..yazd ، داود
2015-01-29، 11:21
عاجز کسی است که بر خلاف اراده خود کاری را مکررا انجام دهد...من زمان مصرفم با اگاهی کامل از اینکه میدیدم مواد مخدر
چهره ام.دندونهام.اعتبارم.آبروم.و... رو از بین برده ولی باز هم به مصرف ادامه میدادم...الان هم با اینگه من قطع مصرف کردم و مواد در زندگیه من جایی نداره اما نسبت به خیلی از نقص هام عاجزم
2017-04-15، 02:03
عجز در معنای لغوی یعنی ناتوانی و عاجز یعنی ناتوان و درمانده
عجز یعنی ناتوانی و درماندگی دبرابر انجام ندادن کاری که برخلاف اراده ام باشد و درصورت انجام من را در تضاد با خود واقعیم قرار بده. خواستن و نتوانستن. سوال میگه مهدی درک ناتوانی ها بکن ، دیگ زور نزن که باز ناتوانی و درماندگیتو تکرار کنی درک ناتوانی ها بکن تا توانمند بشی . میگ تسلیم باش. عاجز کسیه که یک کارو صد بار میکنه میدونه اشتباهه نمیخواد انجامش بدهدولی از انجام ندادنش عاجزه من نمیخوام تنبلی ، لذت جویی،چش چرونی کنم ولی باز انجام میدم پس دربرابرشون عاجزم من میخوام دیگران و جامعه رو تغییر بدم ولی نمیتونم پس دربرابر اونا عاجزم دربرابر مواد عاجزم چون نمیتونم کنترلش کنم ، دربرابر جنس مخالف عاجزم در برابر کله خودمحور و افکارم عاجزم چون نمیتونم یکار درست باش انجام بدم پس دیگ نجنگم و زور نزنم که اینبار میتونم ادم کر دوس داره بشنوه ولی نمیتونه (خواستن و نتوانستن) پس از شنیدن عاجزه دوس دارم سیگار نکشم ولی نمیتونم دربرابرش عاجزم. اگ بخوام هربار سیگار و مواددو رابطه احساسی و تکرار کنم که من میتونم کنترل کنم ، چیزی نمیشه، بلکه دیگ توان جنگیدن و ندارم ، بارها نشد . پس عجزمو دربرابرذاونا میپذیرم پس مهدی دربرابر لذت جویی، مصرف مواد، مصرف کنندهد، مکان مصرف، تغییر دیگران ،گذشته عاجزی پس تسلیم باش. دربرابر بیماری عتیاد عاجزم ب تنهایی محکوم ب فنا هستی.. اعلام نیاز کن .. سپاس شده توسط: mehdiast
2017-04-23، 11:37
سپاس شده توسط: mehdiast
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
3-مفهوم وسوسه چیست/ | mehdiast | 14 | 43,249 |
2021-06-11، 10:58 آخرین ارسال: koroosh |
|
20-آیا شما در مقابل اعتیاد عاجز بودیدیا هستید؟(توضیح دهید) | mehdiast | 4 | 12,128 |
2015-06-09، 01:55 آخرین ارسال: داود |
|
5-مفهوم انحراف فکری معتاد گونه چیست؟ | mehdiast | 13 | 41,839 |
2015-06-05، 04:21 آخرین ارسال: داود |
|
21-مفهوم از دست دادن اختیار زندگی چیست؟ | mehdiast | 4 | 12,071 |
2015-06-05، 03:37 آخرین ارسال: داود |
|
19-چرا در قدم اول هز فعل گذشته عاجز بودیم استفاده شده است؟ | mehdiast | 3 | 14,481 |
2013-11-21، 01:31 آخرین ارسال: mojtaba_s |