موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
بنام خالق زیبا
اول از همه سپاسگزار نیروی برترم هستم به دلیل اینکه نمیزاره در هیچ شرایطی تنها بمانم و در مشکلات سختی که دارم کمکم میکنه تا راحتر بتوانم بر مشکلاتم پیروز شوم
حال و احساسم خوبه به دلیل اینکه دارم روز به روز به سمت موفقیت وشکفتن استعدادهایم حرکت میکنم
با تشکر
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
سلام خدا رو شکر میکنم که امروز هم کمکم کرد تا پاک بمونم چند روزه حالم خیلی خوبه میدونید چرا چون هیچ مشکلی ندارم و احساس میکنم دارم از خدا دور میشم به خاطر همین میخوام بهم مشکل بده چون باعث میشه باهاش بیشتر ا رتباط داشته باشم و روحانیتم بیشتر بشه به پاکیم قسم صادقانه میگم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
خدارو شکر میکنم.این جمله اییه که تو بیشتر مشارکتا میشنوم.خدارو شکر میکنم واسه تمام چیزهایی که تو پاکیم بهم داده.واسه بودنم و زنده بودنم و اینکه میتونم پیامای قشنگ اعضا رو ببینم و بخونم و باهاشون مشارکت کنم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سلام خدا را شکر میکنم که امروز هم کمکم پاک بمونم دوستان بهبودی من چند روزی است که خیلی زود ا ز اطرافیانم رنجش پیدا میکنم اعم ا ز خانواده .راهنما . همکاران و ....... امروز سعی کردم این مورد را بررسی کنم واز اصول روحانی صداقت استفاده کردم متوجه شدم مشکل از من است نه اطرافیانم یکی این بود که توقعاتم از انها بیشترشده . دوم این که مطابق میل من عمل نمیکنند .سوم اینکه سعی دارم انها را تعییر دهم و در اخر این که بعد از کارکرد دوازده قدم از راهنمایم بیشتر میدانم از خداوند میخواهم کمکم کند تا مثل یک تازه وارد اموزش پذیر باشم امیدوارم این تجربه به دردتون بخوره
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
2013-12-13، 11:22
(آخرین ویرایش: 2013-12-14، 11:08 ، توسط mehdiast.)
بنام خدا
اول از همه شاکر وسپاسگزارم برای اینکه امروز هم توانستم با اعتماد به اصول به زندگی آرامتری دست بیابم وراحتر به زندگیم ادامه دادم
حال و احساس متعادل
روزگار برما سخت گذشت ولی خدایا شکرت که توانستیم به راهی که دیگران رفتند اعتماد کنیم و به اصولی که در اوایل او را مسخره میدانستیم دل ببندیم و پیش بریم
امروز مدیون خدایی هستم که توانست در وجود انسان قابلیت تغییر را فراهم کند
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
شکرگذار خدایم که تمام نیرو و حال خوبم مدیون عطف و لطف اوست
خدایا از اینکه همه حال مرا حمایت میکنی بسیار شاکرت هستم
و این شکرکردن ها جز به سر فرو آوردن و تعظیم در برابر تو نیست
خدایا مرا ابزاری برای خدمت کردن به همنوعان خود قرار بده