2014-01-05، 12:21
دلم را اشتباهى بردى...
فراموش کن!
حتى براى دادنش هم برنگرد...
از آن هم گذشتم...
فراموش کن!
حتى براى دادنش هم برنگرد...
از آن هم گذشتم...
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دل له شده
|
2014-01-05، 12:21
دلم را اشتباهى بردى...
فراموش کن! حتى براى دادنش هم برنگرد... از آن هم گذشتم...
2014-01-05، 05:42
من در این تاریکی
فکر یک بره روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد من در این تاریکی امتداد تر بازوهایم را زیر بارانی می بینم که دعاهای نخستین بشر را تر کرد من در این تاریکی در گشودم به چمنهای قدیم به طلایی هایی که به دیوار اساطیر تماشا کردیم من در این تاریکی ریشه ها را دیدم و برای بته نورس مرگ آب را معنی کردم
2014-01-16، 02:42
آه از این آدمکها
که همیشه در حواشی میدانها در فکر له شدن خورشید هستند این جانیان حقیر که ایستاده اند و خیره گشته اند به ریزش مداوم روز من از تصور این همه چشمان پر تشنج حسود دچار غم شده ام اما در تلاش ساده هستم تا ایمان بیاورم به پاکی لحظه ها چون تو در آن خلاصه شده ای
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-03-10، 11:50
محبت هایت را شمردم !
درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد . . .
2014-03-10، 05:10
.....
. . امروز رفتم برات ساعت بخرم ولی هر چی گشتم هیچ ساعتی به قشنگیه اون ساعتی که دیدمت پیدا نکردم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-04-06، 08:50
. ... قصه نیست.. . حقیقت است که سر به زانو گرفته.. .. ... و هنوز باور نکرده...
رفتنش ر!!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: آرتیمس ، mehdiast ، رسول ، mohsen..yazd
2014-04-16، 01:37
ﺍﺷـﻚ ﻫﺎﻳـﻢ ،
ﺩﻟﺘﻨﮕـﻲ ﻫﺎﻳـﻢ ، ﺩﻟـﺨﻮﺭﻱ ﻫﺎﻳـﻢ ﻭ ﺗـﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓـﻬﺎﻱ ﻣـﻦ ﺑـﻤﺎﻧﺪ ﺑـﺮﺍﻱ ﺑـﻌﺪ ! ﺗﻨــﻬﺎ ﺑـﻪ ﻣـﻦ ﺑـﮕﻮ ، ﺑـﺎ ﺍﻭ ﭼﮕﻮﻧـﻪ ﻣــﻴﮕﺬﺭﺩ ﻛـﻪ ﺑـﺎ ﻣـﻦ ﻧﻤـﻴﮕﺬﺷﺖ ؟ ..
سپاس شده توسط: mohammad ، آرتیمس ، mehdiast ، رسول ، mohsen..yazd
2014-04-16، 07:18
گاهی یک سنجاقک ، به تو دل میبندد
و تو هر روز سحر می نشینی لب حوض تا بیاید از راه از خم پیچک نیلوفرها روی موهای سرت بنشیند یا که از قطره آب کف دستت بخورد گاه یک سنجاقک، همه ی معنی یک زندگی است سپاس شده توسط: mehdiast ، رسول ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-04-16، 09:55
خواجه عبدلله انصاری|الهی...
الهی ... من نه به خدمت ؛ صحبتــــــ تو بها می سازم؛که در صحبتـــــ ؛ حرمت می نگاهدارم؛ من به هوای دل در خدمتـــــــــــم؛کی به فرمانم؟!!!!!! سپاس شده توسط: mehdiast ، NASIB ، رسول ، mohsen..yazd
2014-04-22، 04:49
از کسي که دلش گرفته ....نپرسيد چرا،..... ؟آدمـها وقتي نميتوانند دليل ِ ناراحتيـِشان را بيان کنند ....دلشان مي گيرد....
سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|