2013-12-18، 01:05
دوست بچه دختر خالم 7 سالش بود که فوت کرد ، بچه دختر خالم یه آهی کشید گفت : راحت شد دیگه مشق نمینویسه
"فک و فامیله داریم؟"
"فک و فامیله داریم؟"
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
فک و فامیله ما داریم ...........
|
2013-12-18، 01:05
دوست بچه دختر خالم 7 سالش بود که فوت کرد ، بچه دختر خالم یه آهی کشید گفت : راحت شد دیگه مشق نمینویسه
"فک و فامیله داریم؟"
سپاس شده توسط: NASIB ، mehdiast ، amirhosein ، sahar
2013-12-19، 11:11
ﻣﻌﻠﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺑﺸﻮﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﻧﺸﺎﺀ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻳﻪ
ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺑﻨﻮﻳﺴﻦ ﺍﻳﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﺯﺣﻤﺖ ﮐﺸﻴﺪﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻦ: ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺟﻮﻭﻧﻴﺶ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﮐﻪ ﻣﻮﺯ ﺩﻳﺪﻥ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﺭﻧﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺶ ﺗﻮ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﭘﺨﺘﻨﺶ !!! ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﻭﻟﻴﺎ ﻭ ﻣﺮﺑﻴﺎﻥ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮﺩ آخه این فک و فامیله ما داریم ؟
2014-02-03، 02:14
به خاله ام که در آمریکا زندگی می کنه با کلی ذوق و شوق گفتم : خاله ! من خیلی دوست دارم بیام اون جا زندگی کنم . برگشته می گه : خوب کسی رو داری بری پیشش ؟فک و فامیله ما داریم؟
2014-02-03، 07:54
تو فیلما نشون میده بچه هه گم میشه مامانش ۲۰ سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته . . . . . . . . . . . . . . . . . . من یه بار ۳ روز رفتم اردو برگشتم دیدم اتاقم شده انباری! آخه یعنی این فک فامیله ما داریم
2014-02-04، 02:24
چند سال پیش مادربزرگم اومده بود خونمون ظهر که مامانم از سرکار اومد مادربزرگم گفت مادر چقد تو شلخته ای چقدر کثیفی O-O یکم به زندگیت برس همش کار کار آخه این چه وضعه ماهی تابه و قابلمس از صبح سیم کشیدم تا تمیز شد سیاهیاش رفت.
مامانم بیهوش شد آخه مادربزرگم ظروف تفلونشو همرو سیم زده بود آینه کرده بود!!! آخه این یعنی فک و فامیله که داریم ما
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-02-04، 02:37
[size=large].
ﺗﻮ ﯾﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩﻥ ، ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﮔﻔﺖ : ﻣﯿﮕﻦ ﺍﮔﻪ ﺯﻧﻪ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺑﭽﺶ ﺧﻮﺷﮕﻞ میشه ! ﻣﺎﻣﺎﻧ ﻣﻨﻢ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﺳﻤﺘﻪ منو ﻧﻪ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻧﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ : ﮐﻮ ؟؟؟ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎ ، ﻣﻦ ﺳﺮ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﭼﯽ ﺷﺪ ؟؟؟ .آخه این یعنی فک فامیله که داریم ماااااااااااااااااااااااااا[/size]
سپاس شده توسط: NASIB ، mehdiast ، amirhosein
2014-02-08، 08:56
دختر خالم میگه:من قصد ازدواج ندارم؟
یکی نیست بهش بگه آخه عزیز من! ازدواج که قصد نمی خواد!! خواستگار می خواد که تو نداری!فکو فامیله داریم ما؟ .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، mehdiast ، amirhosein ، sahar
2014-03-04، 12:15
تو مهمونی نشستیم که اخبار گفت چند نفر تو سوییس کشته شدن، مامانم برگشته میگه :
. ... "آخی طفلی ها دم عیدی چه بلایی سرشون اومد" همه فامیل برگشتن حرف مامانمو تایید می کنن ، هیچ کدوم نفهمیدن عید نوروز چه ربطی به سوییس داره آخه این فک و فامیله ما داریم
2014-03-04، 07:39
شوهر عمه ام توی چشم پزشکی به دختر عمه م تقلب رسونده ، دکتره بیرونش کرده !
آخه این فک و فامیله ما داریم آخه آدم اینقدر خنگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
2014-03-04، 08:59
روز تولد بابام با کلی ذوق و شوق یه ساعت مچی بهش کادو دادم ، برگشته میگه ممنونم پسر گلم ولی احتیاجی به این کارا نبود !
همین که سعی کنی تو زندگیت آدم باشی برای من با ارزش ترین هدیه س . . .
سپاس شده توسط: sadaf ، mehdiast ، amirhosein ، mohammad ، sahar
|
|