امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پ نه پ
رفتم یه دونه از این کلوپها میگم دو تا دی وی دی بده لطفا.
میگه دی وی دی خام ؟
میگم پ نه پ ! یکیشو آبپز کن اون یکیشم سوخاری لطفا:-)
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
با گل رفتم بیمارستان
نگهبان میگه گل برای مریضتون آوردین
گفتم پ نه پ اومدم خواستگاری تو با این سیبیلات…
پاسخ
تو اتوبان گشت نامحسوس بخاطر سرعت زیاد متوقفم کرد
بهشون گفتم : می خوای جریمه ام کنی ؟
آقای پلیس گفت : پ ن پ با دو تا همکارام میخواستیم گل کوچیک بازی کنیم یه یار کم داشتیم گفتیم مزاحم شما بشیم
Big Grin
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

رفتيم غار عليصدر، به رفيقم خفاش نشون دادم. ميگه واي خفاشه؟! گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ بتمن بود. اجاره خونه گرونه اينجا سکونت دارن فعلا!
پاسخ
[b]دارم تو خونه رو ترد میل میدوام …. بابام میاد میگه داری میدویی لاغر کنی …؟!؟!
پَ نه پَ کلاسم دیر شده عجله دارم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با دوستم رفتیم دکتر واسه عمل بینیش دکتر میگه میخوای بینیتو کوچیک کنی؟ پَ نه پَ اومدیم بکوبیمش 3 طبقه بسازیم!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رو دیوار مارمولک بود،داداشم دیده میگه مارمولکه؟
پـَـــ نــه پـَـــ سوسماره معتاد شده به این روز افتاده ببین عبرت بگیر !Big Grin
[/b]
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
اومدم یه سوسکو تو آشپزخونه بکشم … رفیقم می گه : می خوای بکشیش ؟
گفتم پـَـ نـَـ پـَـ می خوام باهاش وارده مذاکره بشم اجاره خونه رو شریکی بدیم
-----------------------------------------------------------------------------------------
رفتم تو ماهی فروشی به فروشنده می گم :آقا یه ماهی قزل آلا بدین.میگه : واسه خوردن میخای؟میگم: پـَـ نـَـ پـَـ اومدم واکسن هاری و کزازشو بزنم و برم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از این سوسک کوچیکا از جلو پام رد شده یه دستمال از جیبم درآوردم ... دوستم میگه میخوای بکشیش ؟ پـَـ نـَـ پـَـ آبریزش بینی داره میخوام نریزه رو قالیBig Grin
پاسخ
رفتم باغ وحش از نگهبان می پرسم ببخشید آقا قفس شیرا کجاست ؟
میگه بازدید کننده ای ؟
میگم پَ نَ پَ از اقوامش هستم اینورا کار داشتم گفتم سری بهش بزنم

پاسخ
رفتم دکتر واسه عمل بینیم
دکتر میگه:میخوای دماغتو کوچیک کنی؟
میگم:پـــ نــــ پـــ اومدم بکوبیمش سه طبقه بسازیم!
پاسخ

مادر بزرگ در حال بافتن کاموا بود نوه اش میپرسی ماد ر بزگ داری بافتنی میبافی میگه پ.ن.پ. دارم سبزه گره میدهم تا بختم باز بشه یکی بیا د خواستگاریم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
دائم خمیازه می کشم ... میگه: خوابت میاد ؟

میگم پـَـ نـَـ پـَـ همین که دهنمو وا می کنم یه چیزی بهت بگم یادم میره !!!

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان