امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 مرداد-روز به روز
3 مرداد هم‌وابستگي به باور حمايت و دوستي ديگران پديده خطرناكي برای افراد هم‌وابسته متقابل است، كه مي‌تواند چه در مواقع حمايت از دیگران و چه موقع قطع آن به فرد هم‌وابسته صدمات جدي بزند. هر چند من به محبت و دوستي و احترام ديگران نياز دارم. قسمت عمده‌ی وجود من عادت کردن است و این عادت از روی توقع و انتظار بیمارگونه‌ی من است. ذات من به وابستگي‌هاي مختلف عادت دارد. ما اكنون كنار هم جمع شده‌ايم تا از تجربيات فردي و گروهي يكديگر براي رهايي و آزادي از دست وابستگي‌ها استفاده كنيم. برنامه به ما مي‌آموزد كه خداوند به عنوان پايگاهي بدون خلل مي‌تواند، حامي ما باشد. تنها وقتي مي‌توان از عشق و حمايت و عدالت خداوند بهره‌مند شد كه در مقابل او تسليم شوم و عشق خود را بدون چشمداشت به ديگران هديه دهم. آيا مي‌دانم كه وابستگي به خداوند تنها وابستگي است، كه براي من ارزش، آزادي، وارستگي، آرامش و صلح را به ارمغان مي‌آورد؟ آيا مي‌دانم تنها نیروی‌برتر و قدرت مطلق در اصول برنامه‌ی خودیاری اتكال داشتن به وابستگي در تمام مراحل و مشكلات زندگي به خداوند مهربان در برنامه است؟ خداوند بهترين دوستي را به ما مي‌دهد!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  1 مرداد-روز به روز NASIB 0 1,139 2014-02-05، 10:33
آخرین ارسال: NASIB
  2 مرداد-روز به روز NASIB 0 968 2014-02-05، 10:32
  4 مرداد-روز به روز NASIB 0 779 2014-02-05، 10:31
  5 مرداد-روز به روز NASIB 0 851 2014-02-05، 10:31
  6 مرداد-روز به روز NASIB 0 774 2014-02-05، 10:30