امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8- از ایجاد ارتباط با نيروي‌برتر از خودتان چه منظوري داريد و چه كمكي از او مي‌خواهيد؟

8- از ایجاد ارتباط با نيروي‌برتر از خودتان چه منظوري داريد و چه كمكي از او مي‌خواهيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من وقتی در برنامه شنیدم که بیماری من کمبود و خلأ معنوی و نبود خداوند در زندگیم بود با تمام وجودم پذیرفتم و اکنون تمام سعیم را دارم که خلأ 45 سال بی خدایی را در بیاورم و با خداوند آشنا شوم و در ضمن متوجه شدم تا خودم را نپذیرم و عاشق خودم نباشم و شکرگزار خودم را انجام ندهم هرگز خداوند را نخواهم شناخت و این اصول در رابطه با خودشناسی است و تا با خودم و ظرفیت خودم آشنا نشوم امکان ندارد بتوانم خداوند را در وجودم احساس کنم، این اصول خداشناسی نیست فقط و فقط توجه به خود دارد و من همانطور که خداوند را در زندگی نداشتم، خودم را هم نداشتم و خود گمگشته بودم و تا وقتی خودم را نشناسم و خودم را جذب خودم نکنم حرف زدن از خدا و نیروی برتر گزافه گویی است
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24- آيا به ياد داريد اعمال تكراري براي رهايي و يا براي اعمال معتادگونه‌ي خودتان انجام mehdiast 1 1,335 2014-04-08، 04:26
آخرین ارسال: شاپور الف
  14- آیا مي‌توانيد کجاها حق انتخاب و حق تصميم‌گيري داشتید و آنرا از نظر خودتان کاملاً mehdiast 1 1,360 2014-04-08، 04:15
  11- شما مي‌توانيد اتفاقات مهمي (ديوانگي و ريسكهای خطرناك) كه زندگي خودتان را به آشفتگ mehdiast 1 1,341 2014-04-08، 04:12
  9- آيا شما اعتقاد مذهبي داريد و يا در گذشته داشتيد؟ mehdiast 1 1,111 2014-04-08، 04:08
  7- اكنون فكر مي‌كنيد چگونه نيروي‌برتر مي‌تواند به شما كمك نمايد كه خودتان را از این گ mehdiast 1 1,065 2014-04-08، 04:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان