موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
78
در اکثر مواقع چون اين روابط براساس ارزشها و میارهای اخلاقی نیست این ازارتو طرفه خواهد بود
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
78
معمولا با این نیت روابطمان قوام می گرفت
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
نباید فکرکنم جنس مخا لف یک ابزار برای خوش گذرانی من است روابط میتواند سالم انسانی باشد بدون برتری طلبی باید عادت کنیم به دیگران به موضوع جنسی نگاه نکنیم روابط باید چاچوب مشخص داشته باشد
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
67_من فقط زمانی این پیش شرط رانداشتم که طرف همجنسم بود ویاجزیی ازخانواده ام بود،ویااصلابمن رونداده بود.من دراولین برخوردم باطرف مقابلم وبررسی اندام او،کروکی سکسم راهم درجاطراحی میکردم.ونظرم این بود که اگربتوانم باطرف رابطه بگذارم تازه میتوانم ارتباط برقرارکنم اززمانی که من شروع به رابطه گذاشتن باجنس مخالف کردم،بواسطه تربیت غلط وخیابانی که داشتم فقط بفکرلذت بردن ازسکس طرف مقابلم بودم وبااینکارشایدهم داشتم اززندگی انتقام میگرفتم همیشه درفکرم فقط سکس باطرف مقابلم رامیدیدم وادب وشخصیت ومهربانی هایم درآن رابطه فقط برای نزدیک شدن ورابطه جنسی با طرف مقابلم بودواگرمیدیدم طرف مایل به رابطه جنسی نیست سریع آن رابطه را کات میکردم.
اماباورامروزم اینست که هررابطه ای که پیش شرط سکس داردرابطه موفقی نیست چون درآن رابطه عشقی وجودندارد ویک رابطه یکطرفه میباشد.
بایدزیربنای این رابطه رابررسی کرد،برای مثال:آیاباهرکسی میتوان وبایدسکس کرد؟تمامی این پیش شرطها درحدفکراست پس این فکرمااست که بایدتصحیح شود.فکرمابایدسلامت شود درروابطی که پیش شرط سکس وجودداردصمیمیت وموفقیت وجودندارد
بایدازخداوندکمک بخواهیم تاکارخلاف راانجام ندهیم?