نكته هايی از دالائی لاما با دنيا و زندگي زميني بر سر مهر باشوقتي چيزي را از دست دادي، درس گرفتن از آن را از دست نده
[table][tr][td]کلامی از شیخ بهایی: آدمی اگر پیامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نیست، زیرا:اگر بسیار کار کند، میگویند احمق است !اگر کم کار کند، میگویند تنبل است !اگر بخشش کند، میگویند افراط میکند !اگر جمع گرا باشد، میگویند بخیل است !اگر ساکت و خاموش باشد، میگویند لال است !اگر زبان آوری کند، میگویند وراج و پر گوست !اگر روزه برآرد و شبها نماز بخواند، میگویند ریا کار است !و اگر نکند، میگویند کافر است و بی دین !لذا نباید بر حمد و ثنای مردم اعتنا کردو جز از خداوند نباید از کسی ترسید.پس آنچه باشید که دوست دارید.شاد باشید، مهم نیست این شادی چگونه قضاوت شود[/td][/tr][tr][td] [/td][/tr][/table]
نگو: ببخشید که مزاحمتان شدم!
بگو: از اینکه وقتتان را در اختیار من گذاشتید متشکرم!
نگو: گرفتارم!
بگو: در فرصتى مناسب در کنار شما خواهم بود!
نگو: دروغ نگو!
بگو: راست میگی؟! راستی؟!نگو: خدا بد نده!
بگو: خدا سلامتی بده!نگو: قابل نداره!
بگو: هدیه اى است برای شما!نگو: شکست خوردم!
بگو: تجربه كردم!نگو: زشته!
بگو: قشنگ نیست!نگو: بد نیستم!
بگو: خوبم!نگو: به درد من نمیخوره!
بگو: مناسب من نیست!نگو: چرا اذیت ميكنى؟!
بگو: از این کار چه لذتی میبری؟نگو: خسته نباشی!
بگو: شاد و پر انرژی باشی!نگو: اینجانب!
بگو: من!نگو: متنفرم!
بگو: دوست ندارم!نگو: دشوار است!
بگو: آسان نیست!نگو: در خدمتم!
بگو: بفرمایید!نگو: جانم به لبم رسید!
بگو: خیلی راحت نبود!نگو: به تو ربطی ندارد!
بگو: خودم حلش میکنم!خوب سخن گفتن قلب ها را تسخیر می کند!
حسرت كوتاهي كردن را با دور انديشي جبران كن.
کلمات چنان قدرتی دارند که می توانند آتش جنگی را بیفروزند و یا صلحی را بر قرار سازند ،رابطه ای را به نابودی کشانند و یا آنرا محکمتر کنند.
[font]خوشبختی یگانه چیزی است که بی انکه خود داشته باشیم می توانیم دیگران را از ان بر خوردار سازیم .[b]هوراس.[/font][/b]
گاهي درد و رنج، چيزهايي به ما ميآموزد كه شادي و شادماني هرگز نميتواند بياموزد.
شاید درد من دلیل خنده کسی شود اما خنده من هرگز نباید باعث درد کسی شود .
اراده پایه و اساس هر اخلاق بزرگ و عالی است و هر جا اراده قوی باشد آنجا زندگی نشاط دارد.
ساموئل اسمایلز