امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
47- آيا فكر مي‌كنيد با بقيه‌ي اعضای گروه و مردم فرق داريد و مي‌توانيد نتايج دلخواه را

47- آيا فكر مي‌كنيد با بقيه‌ي اعضای گروه و مردم فرق داريد و مي‌توانيد نتايج دلخواه را خودتان زودتر از بقیه كسب كنيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
بله این احساس همیشگی منه که فکر میکنم از بقیه جدابافته تر هستم و فکرم چنان قدرتمند است که عاملی برای موفقیت خودم و دیگران هستم و این احساس یگانگی و تفاوت داشتن با دیگران یک بلای همیشگی در زندگی من است. من در اوج فلاکت و بدبختی اعتیاد فکر میکردم که بالاخره خودم کاری برای خودم انجام خواهم داد و این دوستان که در برنامه بهبودی و خودیاری شرکت میکنند اراده و قدرت ندارند. اما من از اینها خیلی قدرتمندترم و این احساس به من تفهیم میکرد که یک پدیده ی استثنایی و یگانه هستم و کسی در این دنیا بقرابری با من را ندارد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,085 2014-04-08، 03:53
آخرین ارسال: شاپور الف
  53- آيا بخاطر داريد كه چرا در جايي كه بايد «نه» مي‌گفتيد، جواب ندادید و یا بله گفتيد؟ mehdiast 1 973 2014-04-08، 03:50
  51- آيا به غير از اعتياد به قمار و شرط بستن اعتياد و عادت‌هاي ديگري هم داشتيد و داريد mehdiast 1 1,168 2014-04-08، 03:48
  49- در چه شرايط و مواقع احساس شرمندگي و خجالت و گناه مي‌كنيد؟ mehdiast 1 987 2014-04-08، 03:45
  48- مي‌توانيد فرق خود را با ديگران بشماريد و بنويسيد؟ mehdiast 1 993 2014-04-08، 03:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان