امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
48- مي‌توانيد فرق خود را با ديگران بشماريد و بنويسيد؟

48- مي‌توانيد فرق خود را با ديگران بشماريد و بنويسيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
فرق من با دیگران از نظر خودم کاملاً بیمارگونه و از روی ناصادق و دروغ بود، من نیاز داشتم با این تفاوتها امتیاز بیشتری برایم قایل شوند و من را یک شاخصه موفق و الگویی برای خودشان درست کنند و من چون چیزی از درون و واقعی نداشتم پس از طریق دروغ و ناصادقی روی چهره خودم ماسک کشیدم و خودم را تافته جدا بافته و با شخصیت دروغین معرفی میکردم و بابت این خالی بندی خودم بهای زیادی هم تاوان پرداخت کردم. خالی بندی خرج کردن هم داشت و من هم این معضل را داشتم و همیشه با عده ای خاص بودم و به عده ای دیگر نگاه تحقیرآمیز داشتم در اصل من نقص نژادپرستی داشتم و خودم را نژاد برتر میدانستم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,086 2014-04-08، 03:53
آخرین ارسال: شاپور الف
  47- آيا فكر مي‌كنيد با بقيه‌ي اعضای گروه و مردم فرق داريد و مي‌توانيد نتايج دلخواه را mehdiast 1 946 2014-04-08، 03:43
  46- شما چگونه مي‌توانيد در برابر اصرار و اغواگری و وسوسه‌هاي شدید دوستان هم‌دوره‌اي‌ت mehdiast 1 1,007 2014-04-08، 03:41
  41- در گذشته از چه طريق سعي داشتيد ديگران را تحت نفوذ کلاه و رفتارخودتان در بياوريد و mehdiast 1 904 2014-04-08، 03:36
  38- آيا مي‌توانيد عادت‌هاي ناسالم دیگري كه در اثر شركت در مكان‌هاي بازي و روش مختلف ت mehdiast 1 863 2014-04-08، 03:32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان