امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
38- آيا مي‌توانيد عادت‌هاي ناسالم دیگري كه در اثر شركت در مكان‌هاي بازي و روش مختلف ت

38- آيا مي‌توانيد عادت‌هاي ناسالم دیگري كه در اثر شركت در مكان‌هاي بازي و روش مختلف تقلب و رندی كسب كرده‌ايد، چند مثال زنده بياوريد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
در ابتدا اصلا به این موضوع فکر نمیکردم و اگر احساسی هم داشتم روی زرنگی خودم میگذاشتم. غرور و انکارم اجازه دیدن نمیداد که متوجه شوم من در پای بساط آبرو و شرافت و انسانیت و عاطفه خودم را گرو گذاشته ام، قماربازی و شرطبستن یک اعتیاد معمولی مانند بقیه اعتیادها نیست. گاهن احساس میکردم مانند گرگها در کمین دوستانم نشسته ام و آنها هم همین خیال را داشتند. قماربازی یک نبرد واقعی بود و هیچکسی دوست نداشت در این نبرد بازنده باشد، در عرصه قمار هرکسی برای بردن رقیب خودش دست به هرکاری میزد. در این وادی دوست و برادر و آشنا بعنوان دشمن محسوب شده و برای بیرون کردن هم هرحقه و کلک مجاز میشد. درسال 46 یک قمارخانه در باغی حوالی شمس آباد احداث کردم و بخاطر امنیت بیشتر با فامیلی شریک شدم و به دوماه نرسید که به شریکم نارو زدم و با خیانتی که کردم این دوست سالها برایم دسیسه میچید و چندین بار بطور علنی به من کلک زد و چپم را برد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  55- اکنون چگونه مي‌توانيد از خودتان در مقابل وسوسه‌هاي قمار و شرط بستن دوستان هم‌دوره mehdiast 1 1,087 2014-04-08، 03:53
آخرین ارسال: شاپور الف
  51- آيا به غير از اعتياد به قمار و شرط بستن اعتياد و عادت‌هاي ديگري هم داشتيد و داريد mehdiast 1 1,168 2014-04-08، 03:48
  48- مي‌توانيد فرق خود را با ديگران بشماريد و بنويسيد؟ mehdiast 1 994 2014-04-08، 03:44
  47- آيا فكر مي‌كنيد با بقيه‌ي اعضای گروه و مردم فرق داريد و مي‌توانيد نتايج دلخواه را mehdiast 1 946 2014-04-08، 03:43
  46- شما چگونه مي‌توانيد در برابر اصرار و اغواگری و وسوسه‌هاي شدید دوستان هم‌دوره‌اي‌ت mehdiast 1 1,008 2014-04-08، 03:41

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان