امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
41- در گذشته از چه طريق سعي داشتيد ديگران را تحت نفوذ کلاه و رفتارخودتان در بياوريد و

41- در گذشته از چه طريق سعي داشتيد ديگران را تحت نفوذ کلاه و رفتارخودتان در بياوريد و از اینکار به چه نتايجي رسيده بوديد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من بیشتر از شایعه و دروغ و گاهی با خریدن هدیه ای سعی داشتم روی دیگران تأثیر بگذارم و احساس میکردم سیاستی دارم و از این سیاست برای مردم داری و جلب توجه دیگران استفاده میکردم. گاهی بنابر هرجهتی خودم را مطابق خواست و نظر اطرافیان در می آوردم و دلیل کارم این ترس مخصوصی است که بدون دلیل گرفتارش میشدم و تأیید دیگران گاهی احساس خوبی به من میداد که همیشه خودم را در کمند هموابستگی دیگران میدیدم. از طرف دیگر با دوستانی که تمایل دوستی با من را داشتند رفتارم را جوری با خواست و نظر آنها مطابقت داشتم که بیشترشان گول میخوردند و من در راستای سوءاستفاده از آنها استفاده میکردم. من هرروز یک مورد سوءاستفاده بودم و یا سوءاستفاده میکردم و بنظرم درست هم بود. اما وقتی در سال 75 وارد برنامه خودیاری شدم با 45 سال سن حتی یک دوست صمیمی نداشتم .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  54- آيا در گذشته خودتان را دوست داشتيد و به احساسات خودتان احترام مي‌گذاشتيد؟ mehdiast 1 1,046 2014-04-08، 03:51
آخرین ارسال: شاپور الف
  52- آيا سعي داشتيد همسر و فرزندان و والدین خود را هم وارد برنامه‌ی قمار و شرط بندي خو mehdiast 1 1,031 2014-04-08، 03:49
  51- آيا به غير از اعتياد به قمار و شرط بستن اعتياد و عادت‌هاي ديگري هم داشتيد و داريد mehdiast 1 1,168 2014-04-08، 03:48
  48- مي‌توانيد فرق خود را با ديگران بشماريد و بنويسيد؟ mehdiast 1 994 2014-04-08، 03:44

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان