2014-01-03، 01:22
14- آيا اين روابط و دعا و نیایش قلب شما را متعالي و اعتماد بهنفس شما را تأمين ميكرد؟
|
14- آيا اين روابط و دعا و نیایش قلب شما را متعالي و اعتماد بهنفس شما را تأمين ميكرد
|
2014-01-03، 01:22
14- آيا اين روابط و دعا و نیایش قلب شما را متعالي و اعتماد بهنفس شما را تأمين ميكرد؟
سپاس شده توسط: sadaf
2014-12-27، 09:44
من با دعا و مراقبه کردن بصورت منظم زنده هستم، دعا راه نفس منو تو این مسیر باز کرد و اجازه نداد ناامیدی و یاس و ترس وارد وجودم شود و من اکنون هفده سال است که زنده هستم و این بهترین دلیل برای تأثیر دعا در روند بیماری من و در زندگی کسی که یکی از بی اعتقادترین موجودات این کره خاکی بود. من در مراقبه هایم توانایی عجیبی برای کنترل دردم پیدا کرده و هرگز دارویی مصرف نمیکنم. متوجه شده ام که به راستی بیماری من نبود خداوند در زندگی و نداشتن ارتباط درست و معنوی در رابطه با خالق مهربان است. برای من کلمه ای که شنیده بودم... ای که نامت دواست و ذکرت شفاست، تنها یک جمله نیست. من باور دارم که تنها با خواست و اراده خداوند و سپردن زندگی و شرایط سخت زندگی به صورت هرروزه من تاکنون زنده و سرحال هستم و اجازه ندادم کسی بتواند من را از مسیری که هستم منصرف کند. من هستم و در اینجا هستم و برای زنده ماندن و خیرو برکت وجود خداوند در زندگی ام با دعا و مراقبه زندگی میکنم...
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
13- شما تاكنون چگونه دعا و نیایش ميكرديد؟ | mehdiast | 1 | 1,186 |
2014-12-27، 09:09 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
5- آيا به خداوندي كه خودتان درك ميكنيد، باور و اعتقاد و اعتماد داريد؟ | mehdiast | 1 | 1,155 |
2014-12-26، 10:57 آخرین ارسال: شاپور الف |