امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 اذر روز به روز
18 آذر
آيا مي‌دانم كه با كينه‌جويي بيش از اين كه به كسي صدمه بزنم، بیشتر به خودم صدمه زده و وجود خودم را با گند رنجش‌ها و انتقام محصور مي‌كنم؟ امروز براي رهايي از كينه‌ها و رنجش‌ها ليستي از كساني كه از آن‌ها كينه دارم را می‌نویسم و می‌دانم نوشتن ترازنامه روزانه مي‌تواند برای برطرف کردن رنجش و کینه مفيد باشد. با نگاهي منصفانه به عملكرد خودم درمي‌يابم، كه من با خودخواهي و خودمحوري با ديگران و خودم در حال جنگ و جدال هستم و این درگیری روح و روان من را فرسایش داده و زندگی کردن را بر من حرام کند. بیماریم مي‌خواهد با اعمال‌نظر، ديگران را تحت تأثير قرار دهد و آن‌ها را مطابق معيارهاي خودش درآورده و تغيير دهد. امروز نياز به بهبودي روحاني و رواني و معنوی در من بيشتر از قسمت جسمي بيماريم مي‌باشد. من سعي دارم در بخشيدن ديگران از احساسات دردناك كينه‌جويي و انتقام رهایی یابم. امروز با رها كردن از فشارهای بیماریم و بخشيدن ديگران وقت گران‌بها و پرارزشم را در پي انتقام‌گيري و نقشه كشيدن براي ديگران تلف نمي‌كنم. آيا هنوز هم انرژي خود را صرف درگیری و نشان‌دادن دندان و تنبيه اين و آن مي‌كنيم؟
كينه جويي= خشونت
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان