امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. آيا مي‌توانيد به خاطر بياوريد كه براي درمان خود دست به چه كارهايي زديد؟
4. آيا مي‌توانيد به خاطر بياوريد كه براي درمان خود دست به چه كارهايي زديد؟
پاسخ
وقتی پس از آزمایشات مختلف و عکسبرداری و استفاده از دارو و درمانهای انحرافی و بی نتیجه و مراجعه به پزشکان مختلف با تخصصهای گوناگون، بطوری که حدود سه سال هیچکدام از این بُردهای تخصصی نتوانستند بیماری من را تشخیص دهند و من هم پس از هزینه کردنهای زیاد خسته و ناامید شدم و در نهایت طبق تشخیص یک روانشناس بیماری عصبی را قبول کردم و با مصرف داروهای روانگردان و قرصهای مسکن اعتیادآور به زندگی در درد و رنج ادامه دادم. اما در نهایت یک دکتر چشم پزشک تشخیص داد که من مشکل استخوان دارم، چون دائم نمره دید چشمم کم و زیاد میشد و با نامه ای که به من داد به سراغ متخصص استخوان رفتم و با معاینه و آزمایشات و عکسبرداری های گوناگون تشخیص سرطان استخوان داده شد و با مشاوره متخصصان و جراحان تشخیص دادند که امکان جراحی وجود ندارد و با دارو و پرتو و شیمی درمانی ممکن است، این بیماری را برای مدتی به وقفه انداخت و من هم پس از رفتن به موسسه پرتو اتمی و دو جلسه شیمی درمانی، به دلیل هزینه بسیار بالا و از اذیت و آزار شیمی و پرتو درمانی خسته شدم و کم آوردم و چون شنیده بودم این درمانها فایده ای ندارند. از پزشکان و طریقه درمانشان قطع امید کردم و خودم را برای مردن آماده کردم...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  26. آيا برداشتن اين قدم براي شما دشوار است؟ اگر هست چرا؟ mehdiast 1 1,321 2014-12-23، 08:05
آخرین ارسال: شاپور الف
  25. آيا مي‌توانيد شناخت و عقيده‌ي خودرا در مورد اراده و قدرت شخصي خودتان بيان كنيد؟ mehdiast 1 1,163 2014-12-23، 08:02
  23. آيا انتخاب راهنما براي‌تان سخت بود؟ mehdiast 1 1,164 2014-12-23، 03:58
  21. آيا كنترل كردن ديگران را در گذشته و حال به خاطر داريد؟ mehdiast 1 1,046 2014-12-23، 03:49
  17. آيا مي‌توانيد بي‌اختياري عجز خودرا براي كنترل درد بنويسيد؟ mehdiast 1 1,152 2014-12-23، 03:25

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان