امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
37- آيا متوجه شده‌ايد كه بيمار هستيد و اين بيماري در شما آنقدر قوي عمل مي‌كند، كه کنت

37- آيا متوجه شده‌ايد كه بيمار هستيد و اين بيماري در شما آنقدر قوي عمل مي‌كند، كه کنترلی روی آن ندارید و به تنهايي هم قادر به نجات و رهايي از آن نيستيد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
بله از خیلی وقت میدانستم بیماری اعتیاد به قمار و شرطبتدی و ریسک کردن دارم و در زمان شاه که کلوپهای بازی و بیلیارد و فوتبال دستی و بازی رایانه ای و جکبارد باز بود یک پای ثابت این کلوپها و اهل بازی و قمار و شرط و رو دست رفتن بودم و اگر روزی تعطیل مذهبی میشد مانند تاسوعا و عاشور واقعاً عذاب میکشیدم. گاهی باج میدادم تا چند دقیقه بازی کنم. در همان موقع هم متوجه شدم که اعتیاد به قماربازی دارم و از ترسم در غرور و انکار شدید بودم و سعی میکردم خود از طریق اراده و قدرت فردی در ترک بمانم. اما هرگز نتوانستم بیشتر از دو یا سه هفته در ترک باقی بمانم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  40- اگر پذيرفته‌ايد كه بيمار هستيد، چه پيش بيني براي بهبودي خودتان كرده‌ايد و براي در mehdiast 1 1,014 2014-04-08، 03:34
آخرین ارسال: شاپور الف
  39- آيا متوجه شده‌ايد كه بيماري شما در نوع خود منحصر بفرد بوده و با بيماري‌هاي ديگر ك mehdiast 1 920 2014-04-08، 03:33
  20- کی و کجا متوجه شدید که شرطبندی و قماربازی زندگی‌تان را به آشفتگی کشیده است و جهت mehdiast 1 981 2014-04-08، 03:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان