.
12-آيا به خدمتگزاران مورد اعتماد احترام گذاشته و از خدمت آنان سپاسگزار هستم ؟
|
|
.
2014-09-10، 03:35
بله ..کسانی که با خلوص نیت و با عشق و کاملا رایگان برای گروه زحمت می کشد بدون چشم داشت وتوقع عشق بلاعوض می دهند ما اعضاء بايد قدردان آنها و سپاسگزار باشيم .. همچنين تمامي گروهها را تشويق ميكنيم كاملا خودكفا باشند و تنها به يكي ، دو نفر از اعضاي حود هم اتکا نکنند . وقتي دو اصل بذل و بخشش و مسئوليت پذيري رعايت شوند همبستگي روحاني و ثبات مالي و حمايت معنوي يعني خدمت كردن در گروه توسط اعضاء تضمين ميگردد . بايد توجه داشته باشيم خدمات در انجمن جرياني خصوصي نيست ، بلكه مسئوليت دسته جمعي كليه اعضاي انجمن است . البته اين سخن به اين معنا نيست كه نسبت به توجه _ تجربه يا بصيرتي كه اعضاء در انجام مسئوليت هاي خدماتي از خود نشان ميدهند قدر شناس نباشيم . ما بسيار قدردانيم ، اما ... در الانان اصل گمنامي در خدمات را مقدم بر شخصيت خدمتگزاران مورد اعتماد خود ميدانيم مسئوليت دسته جمعي نه قدرت شخصي _ نيرويي است كه خدمات را در الانان هدايت ميكند
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf
2014-09-10، 04:50
له ...خدمتگزاران انجمن عشق بلا عوض و به رايگان به گروهها ميدهند و ما اعضاء بايد قدردان آنها و سپاسگزار باشيم .. همچنين تمامي گروهها را تشويق ميكنيم كاملا خودكفا باشند و تنها به يكي ، دو نفر از اعضاي حود هم اتتكاء نكنند.. وقتي دو اصل بذل و بخشش و مسئوليت پذيري رعايت شوند همبستگي روحاني و ثبات مالي و حمايت معنوي يعني خدمت كردن در گروه توسط اعضاء تضمين ميگردد . بايد توجه داشته باشيم خدمات در انجمن جرياني خصوصي نيست ، بلكه مسئوليت دسته جمعي كليه اعضاي انجمن است . البته اين سخن به اين معنا نيست كه نسبت به توجه _ تجربه يا بصيرتي كه اعضاء در انجام مسئوليت هاي خدماتي از خود نشان ميدهند قدر شناس نباشيم . ما بسيار قدردانيم ، اما ... در الانان اصل گمنامي در خدمات را مقدم بر شخصيت خدمتگزاران مورد اعتماد خود ميدانيم مسئوليت دسته جمعي نه قدرت شخصي _ نيرويي است كه خدمات را در الانان هدايت ميكند .
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
4-آيا قادر به ديدن خوبيها در ديگران هستم ، يا فقط عيوب آنها را مي بينم ؟ | sadaf | 1 | 1,352 |
2014-09-10، 04:49 آخرین ارسال: MOZHGAN |