2014-04-24، 05:26
خدایا خیلی دوست دارم
|
یه چیز به خدا بگو..........
|
2014-04-24، 05:26
خدایا خیلی دوست دارم
سپاس شده توسط: mehdiast ، mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، shakiba ، داود ، amirhosein ، shila
2014-04-24، 09:43
گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mehdiast ، mohsen..yazd ، tiyam ، NASIB ، nima ، shakiba ، داود ، amirhosein ، shila
2014-04-25، 12:09
می گویند قسمت نیست حکمت است خدایا.... من معنی قسمت و حکمت را نمی دانم اما تو معنی طاقت را می دانی ....مگه نه ؟...
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: mehdiast ، mohsen..yazd ، tiyam ، sadaf ، nima ، shakiba ، داود ، amirhosein ، shila
2014-04-25، 02:03
خدایا..نمیدانی چه لذتی دارد که گاه خدایی داشته باشی به وسعت دستانی که هیچگاه از سوی آسمان خالی باز نمیگردند!
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: tiyam ، sadaf ، NASIB ، nima ، mohsen..yazd ، داود ، shakiba ، amirhosein ، shila
2014-04-26، 10:35
خدا آن حس زیبایست که در تاریکی صحرا
زمانیکه هراس مرگ میدزدد سکوتت را یکی همچون نسیم دشت می گوید: کنارت هستم ای تنها ودل آرام میگیرد......
سپاس شده توسط: NASIB ، nima ، shakiba ، mohsen..yazd ، داود ، amirhosein ، shila
2014-04-26، 10:53
خداوندا...
اراده ام را به زمان کودکی بازگردان. همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما ناامید نمی شدم...
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، nima ، shakiba ، mohsen..yazd ، داود ، amirhosein ، shila
2014-04-26، 10:57
خدای نازنینم ، تا یادت می کنم باران می آید
نمی دانستم لمس خیالت هم وضو می خواهد...
سپاس شده توسط: nima ، shakiba ، mohsen..yazd ، داود ، amirhosein ، shila
2014-05-03، 12:28
خدا جونم دوستت دارم باش در کنارم تا با بودنت آرامش داشته باشم.
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: sadaf ، داود ، shakiba ، amirhosein ، shila
2014-05-03، 08:40
خدایا میدانم که همیشه وهمه جا با منی منودوست داری ودر کنار من هستی و اجازه نمیدی من تنها وناامید شوم ،خدایا میدانی که ارزوی من چی هست ،ارزوم را به دستان پرتوان خودت میسپارم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، داود ، shakiba ، amirhosein ، shila
|
|