2014-08-22، 12:00
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
نکته ها
|
2014-08-22، 12:00
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، زهرا20 ، yalda ، shakiba
2014-08-23، 01:35
امروز احساس گناه خود را نسبت به وقايع فعلي و گذشته رها ميكنم
من اطمينان دارم انجا كه بوده ام و جايي كه هستم برايم مناسبند... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، mohammad ، yalda ، shakiba
2014-08-23، 10:43
نفرت(کینه ) مانند آتشی است که در درون میسوزد و تمام شادیها را از ما دور میکند. جی پی واسوانی
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: محمد.-. ، mohsen..yazd ، yalda ، sadaf ، shakiba
2014-08-24، 04:48
ده چيز که مانع ١٠ چيز ديگر است:
** بسیار مهم، لطفا با ذهن باز بخوانید ** ١. غرور، مانع يادگيري ٢. تعصب، مانع نوآورى ٣. کم رويي، مانع پيشرفت ٤. ترس، مانع ايستادن ٥. تخيل، مانع واقع بيني ٦. بدبيني، مانع شادي ٧. خودشيفتگي، مانع معاشرت ٨. شکايت، مانع تلاش گري ٩. خودبزرگ بيني، مانع محبوبيت ١٠. عادت کردن، مانع تغيير
2014-08-24، 07:06
اگر نمي توانيد قلمي براي نوشتن خوشبختي کسي باشيد ، دست کم بکوشيد پاک کني خوب براي زدودن دلتنگيهايَش باشيد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mohammad ، shakiba
2014-08-24، 10:04
ﺭﻭﺯ ﮔﺎﺭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺁﻣﻮﺧﺖ ﺑﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﻬﺮ ﻧﮑﻨﻢ ... ﭼﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﻨﺖ ﮐﺶ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd
2014-08-24، 10:12
*دو کلمه حرف حساب* همیشه روزتان را با اندیشه ای مثبت به پایان برسانید، مهم نیست که چقدر به شما سخت گذشته است، فردا، فرصتی تازه است برای بهتر کردن آن و برای تلاشی تازه و بدست آوردن موفقیتی تازه، پس بدون اینکه نا امید شوید پیش بروید و بدانید که فردا اولین روز از باقی مانده عمر شماست...!!!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، shakiba
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته امروز ...... | mohammad | 572 | 221,084 |
2016-07-25، 10:18 آخرین ارسال: مرسده |
|
نکته های به یاد ماندنی | مرسده | 4 | 2,753 |
2016-05-08، 11:46 آخرین ارسال: Atlas |