2014-07-03، 12:44
خیلی اوقات در زندگی من فکرمیکردم که اگه وقتی مردم مشکل دارند من بهشون بطور داوطلبانه کمک کنم چقدر منو دوست خواهند داشت وازم تعریف خواهندکرد یعنی همون تاییده خودمون تازه من این کار رو خیلی انسان دوستانه هم تلقی میکردم ولی بعدهامتوجه شدم نه تنها تابحال کمکی بحال کسی نبودم بلکه باعث خشم ومزاحمت دیگران بودم درخانواده هم که غیرازخشم بوجود آوردن ـ پی آمد دیگری نداشتم بعد دریافتم که این اعمال من نه تنها کمک نمیکرده بلکه خسارت هم میزدم باآشنایی بابرنامه وشروع کارکردن قدمها امروز یادگرفتم رها کردن از همه راهها صحیح تراست وبدینوسیله دوباره به آرامش درونی خود خواهم رسید ودرخانه هم دوباره رفاه معنوی پدید می آورد.امروز با مشارکت باهمدردهای خودم درموقع بروز نواقصم واقراربه آنها که باعث جلوگیری از لغزش وبازگشت به روش واعمال گذشته میشود و خواندن وتکرار دعای آرامش جهت ایجاد آرامش درونی وبا درگ مفاهیم ومعانی این دعا که باعث ـ عدم لغزش وبالابردن پذیرش درمن است و همچنین قبول نیروی برترم میباشد سعی در رهایی خوددردرجه اول که باعث مهاربیماریم ودرنتیجه رهاکردن مشکلات دیگران وپرداختن به مسایل خودم میباشد درمسیربهبودی گام بردارم.