2014-09-07، 11:40
از اين سؤال براي گرفتن تراز روزانه ميتوان استفاده كرد من بهتر است سعي كنم از اعمال و رفتار روزانه ام تراز بگيرم و دقت كنم كه بيماري ام به چه شكلي خود را بروز ميدهد .
بيماري نيز همراه با بهبودي در وجود من رشد كرده است . بيماري من امروز اجازه انجام كارهاي اصولي را در اكثر موارد زندگي به من نميدهد . بيماري من فرم و شكل خاصي ندارد امروز سعي ميكنم خلأ وجوديم را با نواقصم پر كنم .
طي روزهاي گذشته چندين مورد نقص عصبانيت بر روي من كار كرده است . اخيراً كمتر با راهنمايم ارتباط مي گذارم كمتر مشورت مي كنم . ترس از آينده خودم و همسر و فرزندم تمام وجود مرا فرا گرفته است . به نوعي بي برنامه شده ام و فقط حس مي كنم ساعات عمرم مي گذرد و من هيچ برنامه خاصي براي آن نداردم
بيشتر اوقات احساس مي كنم از لحاظ عاطفي از من سوء استفاده مي شود . يه جورائي حس مي كنم مورد ظلم ديگران واقع شده ام حال اين واقعيت دارد يا اين كه من خيلي توقعي هستم نميدانم و اين مسئله اشتغال فكري زادي براي من ايجاد كرده است .
اين روزها دور وبر خودم را از لحاظ مالي شلوغ كرده ام و به نوعي بار مسئوليت ديگران را به دوش مي كشم . وقتي در جلسه شركت مي كنم حس مي كنم نيازي به مشاركت ندارم و حرفي براي زدن ندارم . كمتر به جلسه ميروم و آرامش اوائل پاكي را ندارم .
آري اين روزها بيماري من با اين شكل و فرمهائي كه گفتم خودش را در زندگي من نشان داده است
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر