امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سیزدهم آبان
 فقط برای امروز-سیزدهم آبان-a day at atime از کتاب اندیشه امروز
13آبان

تهيه‌ ترازنامه‌ هميشه‌ تأثر آور و دردناك‌ نيست‌. ؟روزاي‌ نادري‌ هستند كه‌ كار خوب‌ و درستي‌ از ما سر نزده‌ باشد. همراه‌ با بررسي‌ موشكافانه‌ و روبرو شدن‌ با اختلالات‌ شخصيت‌ بسياري‌ از صفات‌ پسنديده‌ و خوب‌ مانيز بر ما آشكار مي‌شود و بخاطر ما مي‌آورد كه‌ اين‌ صفات‌ خوب‌ كيفيتي‌ يكسان‌ بانواقص‌ اخلاقي‌ دارند و بايد به‌ آنهاي‌ بهاي‌ لازم‌ را داد و در جهت‌ تقويت‌ آنها تلاش‌كرد. من‌ تلاش‌ خواهم‌ كرد كه‌ بخاطر داشتن‌ اين‌ صفات‌ سپاسگزار باشم‌ چرا كه‌ نه‌ تنهاآنها جبران‌ نواقص‌ مرا خواهد كرد بلكه‌ راه‌ رشد آينده‌ نيز از آنها آغاز خواهد شد.كم‌ بها دادن‌ و نديده‌ گرفتن‌ اين‌ صفات‌ نيز يك‌ نوع‌ خود فريبي‌ مي‌باشدآيا من‌ مي‌توانم‌ با تشخيص‌ چيزهاي‌ خوب‌، خود را بعنوان‌ يك‌ دوست‌ قبول‌ داشته‌باشم‌؟ زمانيكه‌ به‌ ترازنامه‌ نگاه‌ مي‌كنم‌ و در آن‌ بجز نواقص‌ چيزي‌ پيدا نمي‌كنم‌ آيا ازخود مي‌پرسم‌ كه‌ چيزي‌ را فراموش‌ كرده‌ام‌؟ آيا من‌ قادرم‌ كه‌ فارغ‌ از احساس‌ گناه‌ و ترس‌ صادقانه‌ با تمام‌ نقاط‌ قوت‌ و ضعف‌ خودهمانگونه‌ كه‌ هستم‌ روبرو شوم‌؟آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ بايد عادلانه‌ و صادقانه‌ خصوصيات‌ خود را ارزيابي‌ كرده‌ و اعتباركافي‌ را خصوصيات‌ مثبت‌ و منفي‌ خود بدهم‌؟
«در تهيه‌ ترازنامه‌ عدالت‌ وصداقت‌ از لوازم‌ اساسي‌ كار است‌»
 فقط برای امروز-سیزدهم آبان-a day at atime از کتاب اندیشه امروز

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سیزدهم آبان-a day at atime - توسط NASIB - 2014-09-20، 05:34

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,335 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,516 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,878 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,333 2014-09-28، 01:46