2014-12-12، 01:16
آزادی معنای بسیار دارد. یکی از این معانی رهایی از چیزهائیست که باعث شکست مان در زندگی می شود. ما برای رسیدن به آزادی و رهایی دعا می کنیم.
در دوران مصرف تصور می کردم کنترل مصرف را در دست دارم اما در واقع تمامی کنترل در دست نیکوتین بود. نیکوتین تعیین می کرد کجا بروم، با کی بروم و چه کار بکنم تا عاقبت از روی ناچاری به انجمن نیکوتینی های گمنام پناه آوردم. وقتی برای دیدار بستگان به مسافرت می رفتم مجبور بودم در طی مسیر به مدت نه ساعت سیگار نکشم و در آنجا نیز در جمع کسانی باشم که هیچ کدام مصرف کننده نبودند. این مسافرت و دیدار یک فاجعه به نظر می رسید. به آخر خط رسیده و دیگر تاب تحمل نداشتم. در انجمن نیکوتینی های گمنام با عشق بلاعوض روبرو شدم. اعضای انجمن بی هیچ چشمداشتی مرا در جمع خود پذیرفته و پذیرش عجز و روبرو شدن با وسوسه را به من آموختند. با تمام وجود آنان را باور کردم و راهکارهای برنامه را به کار بستم. اکنون وقتی برای دیدار بستگان به مسافرت های نه ساعته و بیشتر می روم هیچ نیازی به مصرف نیکوتین ندارم به زودی تولد پنج سالگی رهایی از نیکوتین را جشن خواهم گرفت. این معجزه ای فراتر از باورهای من است، معجزه ای که خود به تنهایی قادر به انجام آن نبودم. این معجزه رهایی را مدیون نیروی برتر و انجمن نیکوتینی های گمنام هستم.
برای امروز، گذشته را رها می کنم، از آینده ترسی نخواهم داشت و برای امروز زندگی می کنم.
مراقبه روزانه از کتاب "یکسال معجزه"در دوران مصرف تصور می کردم کنترل مصرف را در دست دارم اما در واقع تمامی کنترل در دست نیکوتین بود. نیکوتین تعیین می کرد کجا بروم، با کی بروم و چه کار بکنم تا عاقبت از روی ناچاری به انجمن نیکوتینی های گمنام پناه آوردم. وقتی برای دیدار بستگان به مسافرت می رفتم مجبور بودم در طی مسیر به مدت نه ساعت سیگار نکشم و در آنجا نیز در جمع کسانی باشم که هیچ کدام مصرف کننده نبودند. این مسافرت و دیدار یک فاجعه به نظر می رسید. به آخر خط رسیده و دیگر تاب تحمل نداشتم. در انجمن نیکوتینی های گمنام با عشق بلاعوض روبرو شدم. اعضای انجمن بی هیچ چشمداشتی مرا در جمع خود پذیرفته و پذیرش عجز و روبرو شدن با وسوسه را به من آموختند. با تمام وجود آنان را باور کردم و راهکارهای برنامه را به کار بستم. اکنون وقتی برای دیدار بستگان به مسافرت های نه ساعته و بیشتر می روم هیچ نیازی به مصرف نیکوتین ندارم به زودی تولد پنج سالگی رهایی از نیکوتین را جشن خواهم گرفت. این معجزه ای فراتر از باورهای من است، معجزه ای که خود به تنهایی قادر به انجام آن نبودم. این معجزه رهایی را مدیون نیروی برتر و انجمن نیکوتینی های گمنام هستم.
برای امروز، گذشته را رها می کنم، از آینده ترسی نخواهم داشت و برای امروز زندگی می کنم.