2015-11-19، 11:35
با سلام به دوستان بهبودی تالار
راهنمایم به من اجازه استفاده مشروط از اینترنت را داد و من تصمیم گرفتم به گروهم سری بزنم
گروه بانیان بهبودی.
حرف زیادی ندارم یعنی من حرفهایم را زده ام.من به حرف زدن عادت داشتم.من بیش از حد به نظر دیگران در مورد خودم حساس بودم و مدام میخواستم خودم را اثبات کنم.جایی که خدمت بدون توقع سخت بود محیط خانه ام بود.خوبست من یاد بگیرم همان عشق بدون توقع به تازه وارد را به خانواده و اطرافیان و همکارانم بدهم.
من هنوز خسته ام
خسته از ضربات مهلک شهوت و خودخواهی
خسته از نواقصم
راستش شدت درد بیشتر از توان من بود
من اسیب میدیدم و نیروی برترم اشک میریخت
به نواقصم میگفتم:کافی است.بس است داری مرا میکشی
همیشه تکه ای کم داشتم.تکه ای از روحانیت
من میخواستم اشفتگیهای زندگیم را درست کنم اما گند میزدم
من میخواستم مسایل مالیم را درست کنم خرابتر میشد
در نهایت با کمک این برنامه فهمیدم من باید مشکل بی قدرتی ام را و خلا درونم را حل کنم انوقت است که اشفتگیها خود به خود حل میشوند
امیدوارم بتوانم درست زندگی کنم
راهنمایم به من اجازه استفاده مشروط از اینترنت را داد و من تصمیم گرفتم به گروهم سری بزنم
گروه بانیان بهبودی.
حرف زیادی ندارم یعنی من حرفهایم را زده ام.من به حرف زدن عادت داشتم.من بیش از حد به نظر دیگران در مورد خودم حساس بودم و مدام میخواستم خودم را اثبات کنم.جایی که خدمت بدون توقع سخت بود محیط خانه ام بود.خوبست من یاد بگیرم همان عشق بدون توقع به تازه وارد را به خانواده و اطرافیان و همکارانم بدهم.
من هنوز خسته ام
خسته از ضربات مهلک شهوت و خودخواهی
خسته از نواقصم
راستش شدت درد بیشتر از توان من بود
من اسیب میدیدم و نیروی برترم اشک میریخت
به نواقصم میگفتم:کافی است.بس است داری مرا میکشی
همیشه تکه ای کم داشتم.تکه ای از روحانیت
من میخواستم اشفتگیهای زندگیم را درست کنم اما گند میزدم
من میخواستم مسایل مالیم را درست کنم خرابتر میشد
در نهایت با کمک این برنامه فهمیدم من باید مشکل بی قدرتی ام را و خلا درونم را حل کنم انوقت است که اشفتگیها خود به خود حل میشوند
امیدوارم بتوانم درست زندگی کنم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست