2015-01-26، 01:51
زن سالمند چيني 2 كوزه ي اب داشت كه آنهاا را اويزان بر يك تيرك چوبي بر دوش خود حمل ميكرد ..
يكي از كوزه ها ترك داشت و مقداري از آب آن بر زمين ميريخت ، در صورتيكه ديگري سالم بود و هميشه آب داخل ان بطور كامل به مقصد ميرسيد .
به مدت طولاني هر روز اين اتفاق تكرار ميشد . و زن هميشه يك كوزه و نيم آب به خانه مي برد ..
ولي كوزه شكسته از مشكلي كه داشت بسيار شرمگيمن بود و فقط ميتوانست نيمي از وظيفه اش را انجام دهد ...
پس از 2 سال سرانجام كوزه شكسته به ستوه آمد و از طريق چشمه با پيرزن سخن گفت ...
پيرزن لبخندي زد و گفت: هيچ توجه كرده اي كه گلهاي زيباي اين جاده در سمت تو روييده اند ، و نه در سمت كوزه ي سالم ؟
اگر تو اينگونه نبودي اين زيبايي ها طراوت بخش خانه ي من نبود ..
طي اين دو سال اين اين گلها را مي چيدم و با انها خانه ام را تزيين ميكردم ...
هريك از ما شكستگي خاص را داريم ولي همين خصوصيات است كه زندگي ما را كنار هم لذت بخش و دلپذير ميكند ...
بايد در هر كسي خوبي هايش را جستجو كني و بياموزي ...
يكي از كوزه ها ترك داشت و مقداري از آب آن بر زمين ميريخت ، در صورتيكه ديگري سالم بود و هميشه آب داخل ان بطور كامل به مقصد ميرسيد .
به مدت طولاني هر روز اين اتفاق تكرار ميشد . و زن هميشه يك كوزه و نيم آب به خانه مي برد ..
ولي كوزه شكسته از مشكلي كه داشت بسيار شرمگيمن بود و فقط ميتوانست نيمي از وظيفه اش را انجام دهد ...
پس از 2 سال سرانجام كوزه شكسته به ستوه آمد و از طريق چشمه با پيرزن سخن گفت ...
پيرزن لبخندي زد و گفت: هيچ توجه كرده اي كه گلهاي زيباي اين جاده در سمت تو روييده اند ، و نه در سمت كوزه ي سالم ؟
اگر تو اينگونه نبودي اين زيبايي ها طراوت بخش خانه ي من نبود ..
طي اين دو سال اين اين گلها را مي چيدم و با انها خانه ام را تزيين ميكردم ...
هريك از ما شكستگي خاص را داريم ولي همين خصوصيات است كه زندگي ما را كنار هم لذت بخش و دلپذير ميكند ...
بايد در هر كسي خوبي هايش را جستجو كني و بياموزي ...
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....