2015-02-22، 12:35
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
نکته ها
|
2015-02-22، 12:35
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، Rzh ، mehdiast
2015-02-23، 10:22
وقتی انسان آرامش را در خود نيابد ، جستجوی آن در جای ديگر کار بيهوده ای است.لارو شفوکو
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2015-02-28، 06:07
وقتي گذشته تان با شما تماس ميگيرد جوابش را ندهيد
چون چيز تازه اي براي گفتن ندارد
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، mehdiast
2015-03-01، 12:44
زندگی را نخواهیم فهمید اگر از ترس زمین خوردن هرگز قدم در جاده نگذاریم
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2015-03-01، 09:14
ترازنامه پایان سال خانه تکانی پیشنهادی شب عید 1- آیا سال موفقی را گذرانده ام ؟ چند نفر به دوستانم اضافه کرده ام ؟ 2- در سالی که گذشت چه کارهائی کردم که نباید می کردم؟ 3- در سالی که گذشت چه کارهایی نکردم که باید میکردم ؟
4- سرویس دادن به خانواده چگونه بوده است ؟
5- آیا در این سال دین خود را به گروه ادا کرده ام؟ 6- کدام یک از عادتهای من در سال قبل بیشترین آزار را به من رسانده است ؟ 7- با چند نفر که قهر بودم آشتی کردم ؟ 8- با چند نفرکه آشتی بودم قهر کردم ؟ 9- آیا به خودم با عشق و صداقت سرویس داده ام؟ 10- با خود و دیگران بطور کلی در صلح بوده ام ؟ درطول سال قبل چند بار جهت جبران خسارت و اشتباهاتم اقدام کرده ام ؟ 11- چقدر سعی کردم خواست خود را با خواست خداوند یکی کنم ؟ 12- تا چه حد آرامش داشته ام ؟ 13- در این سال رابطه من در برنامه ریزی و سحر خیزی چگونه بوده است؟ 14- از کدام یک از عادتم درسال قبل نجات پیدا کرده ام ؟ 15- چه عادت جدیدی در این سال پیداکرده ام ؟ 16- رابطه من با خدا چگونه بوده است ؟ چند روز از سال را با او بطور عمیق و دوستانه گفتگو و مراقبه کرده ام؟ 17- آخرین باری که یک تازه وارد را پیام دادم و یا در آغوش گرفتم کی بود؟ 18- تا چه حد در انجام مسئولیتهای فردی و شخصی خودم که مسئول بوده ام موفق بودم ؟ 19- خداوند در سال قبل چه لطفهائی را به من کرده است؟ 20- در این سال چه کارهائی برای دیگران کرده ام که خودم در آن نفعی نداشتم ؟ 21- بیشترین وسواس فکری که در سال قبل مغز مرا به کار گرفته بود چه بود؟ 22- آیا در سال قبل اجازه داده ام دیگران به میل و دلخواه خود زندگی کنند یا مطابق میل من زندگی کنند؟ 23- آیا در مقایسه باسال قبل امسال پیشرفت داشته ام ؟ 24- آیا خود را بابت خطا و اشتباهات بخشیده ام یا راجع به خودم سخت گرفته ام؟ 25- آیا برای سالی که گذشت ارزش قائل بودم؟ 26- آیا در سالی که گذشت زخمها و رنجشهای کهنه را دست کاری کرده ام؟ 27- آیا در سالی که گذشت قبل از انجام هرکاری به نتایج آن فکر کردم و مشورت گرفته ام؟ 28- آیا درسالی که گذشت برای خود احترام و ارزش لازم را قائل بوده ام ؟ 29- امسال بیشتر ناامید و عصبانی بوده ام یا در امید و آرامش بوده ام ؟ 30- آیا رنجش های سال قبل را با راهنمایم در میان گذشته ام یا آن را هنوز حمل میکنم ؟ 31- آیا برنامه خاصی برای سال آینده دارم؟ 32- اهداف خود را برای سال آینده مشخص کنید. بهر حال ما خود را دوست داریم ومیدانیم زندگی ما یک معجزه است و به خداوند اعتماد میکنیم وخانه تکانی را شروع میکنیم .
2015-03-02، 04:26
برای اندوه های بزرگ زندگی شهامت داشته باش و برای غصه های کوچک شکیبایی...
در این صورت ، اگر وظیفه ی روزانه ات را به انجام رساندی برو آرام بخواب ، خدا بیدار است.... »» ویکتور هوگو ««
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، sepahrad ، mohsen..yazd ، Rzh ، mehdiast
2015-03-05، 06:50
آنچه تعیین کننده و معنابخش هویت توست انتخاب خود توست که مشخص میکند الان چه باشی… تو گذشتهات نیستی که مجبور به توضیح و توجیه آن باشی!”
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Arghavan ، sadaf ، Rzh ، mehdiast
2015-03-07، 06:19
اين متن خيلى جالبه حتما انجام بديد و دقت کنيد . یک ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺳﺎﺩﻩ،اگه مثبت فکر نکنیم چی میشه؟ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﺮﺟﺎ ﮐﻪ ﻧﺸﺴﺘﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺒﻮ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﺪ ﭘﺎﯼ ﺭﺍﺳﺴﺘﺘﻮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﻠﻨﺪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﻋﻘﺮﺑﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭽﺮﺧﻮﻧﯿﺪ ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺘﺘﻮﻥ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ ﺣﺮﻑ ﻉ ﺭﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺟﻬﺖ ﺣﺮﮐﺖ ﭘﺎﺗﻮﻥ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ؟ ! ؟ ! ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ؟ ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﺣﺮﻑ ﻋﯿﻦ ﺭﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺫﻫﻦ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﺧﻼﻑ ﻋﻘﺮﺑﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻋﺖ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﭘﺎﺗﻮﻥ ﻧﺎﺧﻮﺩﺍﮔﺎﻩ ﺟﻬﺘﺸﻮ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺫﻫﻨﺘﻮﻥ ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻪ ... ﺍﯾﻨﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﻨﻔﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻧﺎﺧﻮﺩﺍﮔﺎﻫﺘﻮﻥ ﺑﺮ ﻋﻠﯿﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﻔﯽ ﮔﺮﺍﯾﺎﻧﻪ ،ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ...زندگی انعکاس اندیشه های آدمیست به هرآنچه بنگری همان میشود.... نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد ،بلکه دیر یا زود برد با آن کسی است که بردن را باور دارد ،پس زیبا بنگرید و ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺷﺎﺩﯼ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ،ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺑﻬﺸﺖ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﺮد....*یه دنیا آرامش برای تک تکِ شما ،دوستای گلم آرزو میکنم *
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، sadaf ، mehdiast
2015-03-08، 01:13
همیشه نباید حرف زدگاه باید سکوت کردحرف دل که گفتنی نیست ! باید آدمش باشدکسی که با یک نگاه کردن به چشمتتا ته بغضت را بفهمد"چارلی چاپلین"
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Atlas ، mehdiast
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته امروز ...... | mohammad | 572 | 221,084 |
2016-07-25، 10:18 آخرین ارسال: مرسده |
|
نکته های به یاد ماندنی | مرسده | 4 | 2,753 |
2016-05-08، 11:46 آخرین ارسال: Atlas |