امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و ر
5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و رفتاری رها سازد ؟ توضیح دهید.
پاسخ
لحظاتی وجود دارد که تنها مانع بین من و رفتارهای معتاد گونه یک نیروی برتر است که میتواند اشتهای سیری ناپذیر مرا در مورد عادات ناسالم بگیرد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
در ابتدا بنابر گفته و تهدید و ترساندن والدین به سمت مذهبی که آمها خودشان روی خرافات و ناآگاهی خودشان داشتند و بشدت به آنها تعصب نشان میدادند منهم باورشان کرده بودم و سعی میکردم برای ترس از عذاب شب اول قبر و رضایت ائمه و خداوند و نرفتن به داخل آتش جهنم و افتادن دست جک و جانور سعی میکردم به بعضی از خطاها دست نزنم اما توانایی جلوگیری از رفتار و خصوصاً از افکار خودم نداشتم. من افکار بسیار خراب و ویرانگری داشتم و انگار کله من سرشار از مسائل خطا و گناه و حرفهای ناجور شده بود و از سرم چیزی درست و حسابی بیرون نمی اومد و من هی خطا میکردم و هی توبه میکردم و خودم هم از دست تکرار این خطاها خسته شده بودم و تا جایی رسیدم که دیگر توبه نمیکردم و با خودم فکر میکردم که میگذارم موقع فرا رسیدن مرگم توبه بکنم. من به عنوان یک کودک بیش فعال دریچه افکارم کاملاً بسته ماند و افکارم کپک زده شد و هر اطلاعات و مهارتی که خودم با سلیقه فکر بیمار خودم به نظرم خوب بود را به مغزم می سپردم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  10) آیا اعتقاد دارید چنانچه خودتان به طور عینی و واقعی عمل کننده دستورات دینی باشید، mehdiast 1 1,118 2014-09-24، 09:52
آخرین ارسال: شاپور الف
  26) آیا هرگز به عواقب اوّلین‌بار شروع وسواسي عادت‌هاي ناسالم و وابستگی در افكار و رفت mehdiast 1 1,259 2013-12-20، 06:44
  17) آیا اعتقاد دارید کسانی که از مذهب و دین به عنوان یک ابزار استفاده می کنند عادت‌ها mehdiast 1 1,308 2013-12-20، 06:13
  7) آیا اعتقاد داشتید تقویت ارزشها و دیدگاههای مذهبی میتوانست به شما در ترک عادت‌های ن mehdiast 2 1,534 2013-12-20، 06:05
  *- وسوسه‌ی فکری و رفتاری از نظر شما چیست؟ mehdiast 2 1,535 2013-12-20، 05:49

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان