2014-12-15، 05:51
طرز تهيه سالاد بلغور
مواد لازم(برای 4 نفر):
بلغور ۲۰۰ گرم
پیاز(ریزخردشده) ۱عدد کوچک
سیر (خردشده)۲ حبه
ربّ گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
نمک،فلفل و روغن زیتون به میزان دلخواه
پیازچه وجعفری (خردشده) ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
بلغور هارو در۳۰۰میلی آب و یا آب مرغ روی حرارت ملایم میپزیم. رب گوجه فرنگی را داخل روغن سرخ میکنیم و با بلغورها که پخته شده ولی هنوز کمی آب دارد،قاطی میکنیم گاز رو خاموش میکنیم و میگذاریم بلغورها سرد شوندو سپس بلغورهارا با تمامی سبزیجات خرد شده قاطی میکنیم در انتها چند قاشق آب لیموی تازه و روغن زیتون و یا هر روغن مایع دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید .این سالاد رو میتونید تند کنید بسیار خوشمزه میشه و میتونه مکمل خوبیدر کنارگریل باشه.
مواد لازم(برای 4 نفر):
بلغور ۲۰۰ گرم
پیاز(ریزخردشده) ۱عدد کوچک
سیر (خردشده)۲ حبه
ربّ گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
نمک،فلفل و روغن زیتون به میزان دلخواه
پیازچه وجعفری (خردشده) ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
بلغور هارو در۳۰۰میلی آب و یا آب مرغ روی حرارت ملایم میپزیم. رب گوجه فرنگی را داخل روغن سرخ میکنیم و با بلغورها که پخته شده ولی هنوز کمی آب دارد،قاطی میکنیم گاز رو خاموش میکنیم و میگذاریم بلغورها سرد شوندو سپس بلغورهارا با تمامی سبزیجات خرد شده قاطی میکنیم در انتها چند قاشق آب لیموی تازه و روغن زیتون و یا هر روغن مایع دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید .این سالاد رو میتونید تند کنید بسیار خوشمزه میشه و میتونه مکمل خوبیدر کنارگریل باشه.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم