2013-12-09، 12:03
مواد اولیه :
دايـرههای مـرغ و كـنجد
مواد لازم براي چهار الی شش نفر
سينه مرغ چرخ شده: 500 گرم
تخممرغ: يك عدد
زرده تخممرغ: يك عدد
خامه: يك قاشق سوپخوري
سس خردل: دو قاشق سوپخوري
پودر سير: نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه از هر كدام: يك قاشق چايخوري
جوزهندي رنده شده: 1/8قاشق چايخوري
كنجد: نصف پيمانه
پودر سوخاري: نصف پيمــانه
پنير پيتزا: نصف پيمانه
گشــنيز خرد شده: سه قاشق سوپخوري
طرز تهیه
ابتدا سينه مرغ چرخشده را با نمك، فلفل، جوز هندي، زرده تخممرغ، پودر سير، خامه و يك قاشق سوپخوري سس خردل در ظرف مناسبي مخلوط و كاملا ورز ميدهيم. از مواد به اندازه يك توپ كوچك برداشته و در دست گرد ميكنيم. وسط آن مقداري پنير پيتزا و گشنيز قرار ميدهيم و در پودر سوخاري ميغلتانيم. همه توپهاي مرغ را به اين ترتيب آماده ميكنيم و 20 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم. در ظرفي يك عدد تخممرغ، يك قاشق سوپخوري سس خردل، نمك و فلفل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم و توپهاي مرغ را در اين مواد ميزنيم، سپس در كنجد غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ ميكنيم.
در ظرفي مناسب حوله كاغذي قرار ميدهيم و توپهاي سرخ شده را روي آن ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
نکته
در صورت دلخواه ميتوان به جاي پودر سير از دو حبه سير رنده شده استفاده كرد.
حرارت بايد متوسط باشد تا توپهای مرغ مغز پخت شوند.