2014-04-03، 01:36
42- وقتي زندگي خود را برنامه ريزي ميكرديد و نتيجه بخش نبود، چه واكنشي نشان ميداديد؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
42- وقتي زندگي خود را برنامه ريزي ميكرديد و نتيجه بخش نبود، چه واكنشي نشان ميداديد؟
|
2014-04-03، 01:36
42- وقتي زندگي خود را برنامه ريزي ميكرديد و نتيجه بخش نبود، چه واكنشي نشان ميداديد؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: شاپور الف ، sadaf ، amirhosein
2014-04-08، 03:37
بیشتر مواقع اوضاع زندگی با برنامه ریزی که داشتم نمیخوند و از اینکه اینطور میشد، سراغ خرافات و باورهای نادرست میرفتم و فکر میکردم کسی به من چشم زده است و هرروز بساط دود اسفند برقرار بود و گاهی به مادرم میگفتم تا دلتون بخواهد سرکتاب باز کن و دعانویس سراغ داشت و من هم چون اوضاع بروقف مراد نبود افکار بیمارگونه سراغم می اومد و حتی گاهی فکر میکردم والدین و همسر و فرزندانم من را دعا و نفرین کرده اند. گاهی احساس گناه بخاطر کلک جور کردن و بردن پول و مال مالباختگان را در جفت و جور نشدن برنامه زندگیم مقصر میدانستم و حتی گاهی از کسانی که مال و پولشان را میبردم با صدای بلند میپرسیدم. آیا پول و مالی که برده ام را حلالم میدانند و انها هم بضاهر امر رضایت خود را با تکان سرشان و یا حرف بیان میکردند. اما هیچ بفکرم نمیرسید که زیربنا و محوریت من روی کار خلاف بود و هرگز کارهای خلاف به مقصد و مقصود نمیرسیدند.
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
52- آيا سعي داشتيد همسر و فرزندان و والدین خود را هم وارد برنامهی قمار و شرط بندي خو | mehdiast | 1 | 854 |
2014-04-08، 03:49 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
50- چه مشكلاتي شما را عاجز كرده بود كه به كمك نياز پيدا كرديد؟ | mehdiast | 1 | 860 |
2014-04-08، 03:47 آخرین ارسال: شاپور الف |