امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6. آياوقتي شما باخداوند ارتباط داريد (دعا) حواس‌تان متمرکز صحبت و رازو نیاز با خداوند
6. آياوقتي شما باخداوند ارتباط داريد (دعا) حواس‌تان متمرکز صحبت و رازو نیاز با خداوند است؟
پاسخ
نه در واقع چنان افکار آشفته ای داشتم که از دعا فقط خداوندا و خدا خدا را بر زبان می آوردم و پس از آن دیگه افکارم دست خودم نبود و ده ها فکر عجیب و غریب و افکار منفی و درگیری و خودمشغولی مغزفعالم دقیقاً همان موقع که نیاز به تمرکز فکری داشتم، انگار مغزم با من لجاجت میکرد و فکرم یا در گذشته بود و یا در آینده و چنان من را مشغول خودش میکرد که دیگر حاضر نمیشدم دعا کنم و یا اگر چیزی را فراموش میکردم فوراً دعایم را شروع میکردم و آنچه که فراموش کرده بودم را به خاطرم میآمد. اگر هم ارتباطی با خداوند میگذاشتم در اصل لیست بلند بالایی از خواهشها و نیازها و نفرین ها و خواسته هایی بود که خودم هم نمیدانستم برای چی دعا میکنم و اصلاً خواسته ام چیست و مسلماً چیزهایی از خداوند میخواستم که به نفعم نبود و اگر آنچه که خواسته بودم اجابت میشد، مسلماً به نفع ام نبود و من در دعایم چیزهایی راذ خواستم که امکان کسب آن برایم نبود...

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  18. آيا تا اين مقطع و در اين قدم مشكلي پيدا كرده‌ايد، که نیاز به سؤال کردن دارید را ت mehdiast 1 1,382 2014-12-26، 02:14
آخرین ارسال: شاپور الف
  16. آيا به نيروي برتر از خودتان باور و یا اعتماد و یا اعتقاد داريد؟ mehdiast 1 1,381 2014-12-26، 02:07
  15. آيا مي‌دانید چرا از اينكه در جمع و حضور مردم با خداوند دعا و نیایش كنيد خجالت مي‌ mehdiast 1 1,450 2014-12-26، 02:05
  14. آيا مي‌توانید بیان کنید و به‌ياد داريد چه نوع تجربه‌ي معنوي قوي و مؤثر در دوران گ mehdiast 1 1,283 2014-12-26، 02:03
  7. آيا مي‌توانيد تصويري بغير از تصوير گذشته‌ای که از خداوند داشتيد را توضيح دهيد؟ (مع mehdiast 1 1,390 2014-12-26، 12:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان