2014-03-06، 09:13
مرغ و سبزيجات سرخ شده
سس سویا 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
فیله مرغ باریک شده 3 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
گلچه کلم بروکلی 1 عدد کوچک
هویج حلقه حلقه شده 1 پیمانه
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان لازم
1 . برای تهیه مرغ و سبزیجات سرخ شده، ابتدا سس سویا، شکر قهوه ای و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
2 . زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط سس اضافه کنید و کمی هم بزنید.
3 . در یک کاسه، مرغ را در کمی نمک و ادویه بخوابانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
4 . یک قاشق روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط بریزید تا داغ شود.
5 . فلفل، کلم بروکلی، هویج و پیاز را به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
6 . یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذا خوری دیگر روغن کنجد را در تابه بریزید تاداغ شود و تکه های مرغ را از کاسه خارج نموده و داخل تابه حدود 2 دقیقه برای هر طرف تفت دهید.
7 . سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته شود، سپس آن را سرو کنید.
سس سویا 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
فیله مرغ باریک شده 3 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
گلچه کلم بروکلی 1 عدد کوچک
هویج حلقه حلقه شده 1 پیمانه
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان لازم
1 . برای تهیه مرغ و سبزیجات سرخ شده، ابتدا سس سویا، شکر قهوه ای و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
2 . زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط سس اضافه کنید و کمی هم بزنید.
3 . در یک کاسه، مرغ را در کمی نمک و ادویه بخوابانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
4 . یک قاشق روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط بریزید تا داغ شود.
5 . فلفل، کلم بروکلی، هویج و پیاز را به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
6 . یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذا خوری دیگر روغن کنجد را در تابه بریزید تاداغ شود و تکه های مرغ را از کاسه خارج نموده و داخل تابه حدود 2 دقیقه برای هر طرف تفت دهید.
7 . سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته شود، سپس آن را سرو کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم