2014-03-04، 07:42
سوپ قارچ و تره فرنگی
500 گرم قارچ خرد شده
یک دسته تره فرنگی ( فقط قسمت های سفید )
یک تکه کره
یک چهارم فنجان خرده جو
یک قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
سه فنجان آب مرغ ( یا آب بعلاوه پودرمرغ گالینا بلانکا )
یک فنجان خامه
طرز تهیه :
در یک ماهیتابه تفلون کره را آب کرده ، قارچ و تره فرنگی را در آن سرخ کنید تا کاملا ترد شوند . آرد ، نمک ، فلفل ، آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه به جوش بیاید . حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را بپزید . آن را از روی شعله برداشته کنار بگذارید تا سرد شود . پس از سرد شدن آن را درون مخلوط کن بریزید تا تبدیل به پوره شود . سپس آن را دوباره به داخل ماهیتابه بر گردانید . باقیمانده آب مرغ و خامه را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر بپزید .
500 گرم قارچ خرد شده
یک دسته تره فرنگی ( فقط قسمت های سفید )
یک تکه کره
یک چهارم فنجان خرده جو
یک قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
سه فنجان آب مرغ ( یا آب بعلاوه پودرمرغ گالینا بلانکا )
یک فنجان خامه
طرز تهیه :
در یک ماهیتابه تفلون کره را آب کرده ، قارچ و تره فرنگی را در آن سرخ کنید تا کاملا ترد شوند . آرد ، نمک ، فلفل ، آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه به جوش بیاید . حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را بپزید . آن را از روی شعله برداشته کنار بگذارید تا سرد شود . پس از سرد شدن آن را درون مخلوط کن بریزید تا تبدیل به پوره شود . سپس آن را دوباره به داخل ماهیتابه بر گردانید . باقیمانده آب مرغ و خامه را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر بپزید .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم