2014-05-01، 06:41
قورمه مرغ هندی
مواد لازم براي مزهدار كردن مرغ:
ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري
پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
نمک1 قاشق چايخوري
آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري
روغن مايع1 قاشق غذاخوري
مرغ500 گرم
مواد لازم براي سس:
شير نارگيل 250 ميلي ليتر
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
ماست 2 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
(در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چايخوري)
آب يک ليوان سرخالي
روغن 3 قاشق غذاخوري
هل سبز 3 عدد (له شده)
خامه 100 گرم
گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده
بادام ورقه شده 50 گرم
ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابي و يا گريل ميکنيم، بعد در سس ريخته و با گوجهفرنگي تازه تزيين ميکنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزهتر خواهد شد.
براي تهيه شير نارگيل:
پودر نارگيل را با آب در مخلوطکن ريخته و يک تا دو دقيقه هم ميزنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه ململ رد ميکنيم؛ شير نارگيل آماده است.
طرز تهیه :
1ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسهاي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم 2 ساعت بماند تا مزهدار شود.
2ـ در اين فرصت سس را حاضرميکنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط ميکنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هلها را 30 ثانيه تفت ميدهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم ميزنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه ميکنيم و کنار ميگذاريم.
3ـ مرغها را يا در فر (دماي 190 درجهي سانتيگراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان ميکنيم يا کبابي ميکنيم.
4ـ سپس مرغها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين ميکنيم.
مواد لازم براي مزهدار كردن مرغ:
ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري
پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
نمک1 قاشق چايخوري
آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري
روغن مايع1 قاشق غذاخوري
مرغ500 گرم
مواد لازم براي سس:
شير نارگيل 250 ميلي ليتر
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
ماست 2 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
(در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چايخوري)
آب يک ليوان سرخالي
روغن 3 قاشق غذاخوري
هل سبز 3 عدد (له شده)
خامه 100 گرم
گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده
بادام ورقه شده 50 گرم
ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابي و يا گريل ميکنيم، بعد در سس ريخته و با گوجهفرنگي تازه تزيين ميکنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزهتر خواهد شد.
براي تهيه شير نارگيل:
پودر نارگيل را با آب در مخلوطکن ريخته و يک تا دو دقيقه هم ميزنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه ململ رد ميکنيم؛ شير نارگيل آماده است.
طرز تهیه :
1ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسهاي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم 2 ساعت بماند تا مزهدار شود.
2ـ در اين فرصت سس را حاضرميکنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط ميکنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هلها را 30 ثانيه تفت ميدهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم ميزنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه ميکنيم و کنار ميگذاريم.
3ـ مرغها را يا در فر (دماي 190 درجهي سانتيگراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان ميکنيم يا کبابي ميکنيم.
4ـ سپس مرغها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين ميکنيم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم