2014-05-01، 01:42
مفهوم بیماری اعتیاد برای من نداشتن تعادل در رفتار کردار وگفتار است وترکیبی است از عوارض جسمی روحی روانی واحساسی که من درمقابل انها عاجز و ناتوانم.
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
|
1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟
|
2014-05-01، 01:42
مفهوم بیماری اعتیاد برای من نداشتن تعادل در رفتار کردار وگفتار است وترکیبی است از عوارض جسمی روحی روانی واحساسی که من درمقابل انها عاجز و ناتوانم.
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...
2014-07-12، 08:08
مقدمه بیماری اعتیاد بخش بیماری اعتیاد به تشریح دلایلی اختصاص دارد که از لحاظ علمی ثابت می کند که اعتیاد به مواد مخدر نوعی بیماری محسوب می شود. مطالب این بخش توضیح می دهد که مصرف مواد مخدر چگونه باعث می شود تا جسم و روان فرد معتاد از حالت عادی و طبیعی خارج شود و اینکه پس از مبتلا شدن فرد به بیماری اعتیاد وی دیگر به تنهائی قدرت و توانائی کنترل یا قطع مصرف مواد مخدر و ترک اعتیاد را نخواهد داشت. گرچه اطلاعات ارائه شده در این بخش به اعتیاد به مواد مخدر مربوط می شود اما می تواند برای کسانی هم که از اعتیادهای رفتاری مانند اعتیاد به روابط جنسی، اعتیاد به قمار بازی، اعتیاد به خوردن و… رنج می برند مفید باشد چون طبیعت و الگوی پیشرفت و تشدید انواع مختلف بیماری اعتیاد شبیه به یکدیگر است. هدف ما ارائه اطلاعات درباره جنبه های مختلف اعتیاد، برای شناخت و تشخیص ابتلا به بیماری اعتیاد، و چگونگی بهبودی از این بیماری و ترک مصرف با استفاده از برنامه های 12 قدمی می باشد. برای درک بهتر جنبه های گوناگون بیماری اعتیاد به مواد مخدر، این بخش به قسمت های زیر تقسیم شده است. ٢- اعتیاد چیست در این قسمت اطلاعات کلی لازم در مورد این که چرا اعتیاد به مواد مخدر نوعی بیماری تلقی می شود و همچنین وجود دو نوع متفاوت از اعتیاد یعنی اعتیاد به مواد مصرفی و اعتیاد های رفتاری و نقاط تشابه این دو تشریح شده است.
٣- بیماری روانی اعتیاد از جمله بیماری هائی است که بیش از هر چیز به مغز انسان آسیب رسانده و سیستم ارتباطی آن را مختل می سازد. در این قسمت، به بررسی چگونگی تغییر در افکار و اندیشه های یک معتاد پس از پیشرفت بیماری اعتیاد پرداخته و به شرح علل خارج شدن فرد از حالت عادی و عدم توانایی کنترل اعتیاد خواهیم پرداخت.
٤- بیماری جسمی در این قسمت، چگونگی خارج شدن ساختار و فعالیت مغز فرد معتاد از حالت عادی در پی پیشرفت بیماری اعتیاد تشریح شده است. سپس نشانه های وابستگی جسمی و تولرانس (مقاوم شدن بدن در برابر مواد مخدر) که نشانه غیرعادی بودن فعالیت جسم فرد معتاد است تشریح و یاد آور می شود که فرد معتاد از توانائی لازم برای قطع مصرف و ترک اعتیاد خود برخوردار نیست.
٥- ماهیت اعتیاد در این قسمت ویژگی های مختلف بیماری اعتیاد جهت پی بردن به ماهیت پیچیده آن بيان شده است. همچنين مشخص خواهد شد که بهبودی و رهایی از چنگ این بیماری، جنبه های متفاوتی از زندگی یک فرد معتاد در عذاب را مورد توجه قرار می دهد.
٦- علائم اعتیاد در این قسمت اطلاعاتی در خصوص نشانه ها و علامت های ابتلا به بیماری اعتیاد آورده شده است. با استفاده از این اطلاعات افراد ممکن است بتوانند متوجه شوند که آیا به بیماری اعتیاد مبتلا شده اند یا خیر
٧- معتادان مزمن هرکسی که مواد مخدر مصرف می کند معتاد محسوب نمی شود. مصرف کنندگان مواد مخدر به سه دسته تقسیم می شوند ، و از این سه دسته تنها معتادان مزمن هستند که به بیماری اعتیاد مبتلا شده اند. این قسمت را مطالعه کنید تا متوجه شوید که آیا شما ویژگی های یک معتاد مزمن را دارید يا خير. ٨- چرخه اعتیاد بیماری اعتیاد داری یک چرخه ویرانگر و باطل است که مانع می شود تا فرد معتاد بتواند به تنهائی و با اراده شخصی خود از این بیماری رهايی پیدا کند. در این قسمت، با بهره گیری از تصاویر و نمودارها این سیکل اعتیاد باطل و بی انتها تشریح شده است تا شما بتوانید به این نکته پی ببرید که فرد معتاد برای ترک اعتیاد و بهبودی از آن به یک نیروی برتر نیاز دارد.
٩- تست اعتیاد هيچ كس بهتر از خود فرد نمی تواند تشخیص دهد که به بیماری اعتیاد مبتلا شده است. پرسشنامه آزمایش اعتیاد شامل سوالاتی است که به شما کمک می کند تا از وضعیت مصرف خود آگاه شوید و تشخیص دهید که آیا دچار بیماری اعتیاد شده اید یا خیر
2014-09-07، 01:25
اوج بيماري اعتياد براي من مصرف مواد مخدر بوده است يا به نوعي با مصرف مواد مخدر بيمار ي من شدت گرفته است . ولي اكنون كه مواد مصرف نكرده ام بيماري اعتياد به نوعي ديگر خود را در زندگي من نشان ميدهد . بيماري اعتياد خود را در شاخ و برگهاي مختلف مانند غرور ف ترس و عصبانيت و غيرو نشان ميدهد بيماري اعتياد براي من يك نوع خلأ معنوي و روحانيت است . بيماري اعتياد يك بيماري كشنده و پيش رونده است مجموعه اي از نقصها است بيماري اعتياد در وجود من بيماري همه يا هيچ است . مسير بيمار ياعتياد از روح شروع ميشود به روان و بعد به جسم ختم مي شود چون من از روز اول شروع به مصرف مواد نكرده ام . بيماري اعتياد بنده عادتهاي بد بودن است . اين بيماري وادار ميكند كه تجربه را دوباره تجربه كنم و سه جنبه دارد 1 - جسم كه آلرژي به مواد مخدر دارم 2 – روح كه تبلور ان اين است كه هيچ كار من عاشقانه نيست 3 – جنبه رواني اشتغال فكري است كه هميشه مرا همراهي ميكند 4- جنبه معنوي كه همان دوري از خدا و نيروي برتر است . منشأ بيماري اعتياد اعتقادات و باورهاي من است . بيماري اعتياد حسي به نام نارضايتي دارد اين سلام مرگبار اوست اين بيماري وادار مي كند كه تجربه را تجربه كنم . بيماري ما يا از جلو ميزند يا از عقب مي زند اين بيماري طبيعتش زدن است درست مثل عقرب . بيمارري اعتياد درست مثل بچه بازيگوش دائم از مادرش ياعقب مي افتد يا جلو مي زند . ما بايد پيدايش كنيم و مهارش كنيم اما نه با جنگ بلكه با نرمي و ارامش . در كل بيماري اعتياد به نوعي با بي تعادلي همراه است . و مظهر ظهور آن در مواردي همچون عصبانيت ، افرا و تفريط ، تافته جدا بافته بودن ، خودمحوري و غرور و غيره نمود پيدا مي كند . بيماري اعتياد بيماري است كه قابل انتقال به ديگران است به عنوان نمونه ما بيماري اعتياد را به خانواده خود انتقال داده ايم بيمار ياعتياد چيزي نيست كه معنا و مفهوم خاصي داشته باشد هركسي از ديد خود به آن نگاه مي كند . مصداقهاي بيماري اعتياد در وجود من مواردي است مانند نداشتن هدف در زندگي اگر كسي از خانه بيرون بيايد و نداند كه به كجا مي خواهد برود به نوعي از احمق ترين ادمها است و من يشتر اوقات لدين گونه بوده ام من اولويت بندي خاصي در زندگيم نداشته و اكنون نيز ندارم من نميتوانم خودم باشم بهتر است اگر بتوانم واقعيت وجودي خودم راقبول كنم نميتوانم با داشته هايم زندگي كنم و اين باعث مي شود كه به مثبتها در زندگيم فكر نكن و بيشتر منفي گرا باشم تجربه تلخ خود را دوباره تجربه كردن باعث ميشود كه حتي نتوانم ان را بگويم و اين خود براي من مشكل ساز مي شود هميشه كوتاهترين راه را بهترين راه ميدانم . بيماري اعتياد فهم شدني و درك كردني ميباشد براي بهبودي ميبايست تسليم شوم و ياد بگيرم امروزه بيماري من همان قسمت روحاني و معنوي بيماري اعتياد است . بيماري من بيماري وابستگي ها است بيماري است كه از احساس شروع ميشود از جنبه هاي روحاني چون با كسي مشورت نمي كنم بيمار يمن بيماري است كه من نميتوانم حتي با كار كردن اين قدمها و رعايت اصول با ان برابري كنم زيرا در همه حال باز هم اين بيماري است كه از من جلوتر است زيرا به نوعي بيماري من نيز قدم كار مي كن
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
2014-12-26، 11:28
مفهوم بیماری اعتیاد برای من نداشتن اراده وتعادل در هر چیز که بر روی جسم فکر روح روان
احساس اثر گذارد ودر زمینه های مختلف زندگی بروز کند...
2015-01-14، 10:46
بیماری اعتیاد بیماریست که تعریف خاص و جامع در چارچوبی خاص مانند سایر بیماریها ندارد و نمیتوان برای آن تعریفی خاص داشت. چون علائم این بیماری از چندین قسمت در انسان دیدن و تشخیص داده میشود. مانند: فیزیک و روح و روان و افکار و احساس و عواطف و روحانیت و معنویت و رفتار انسان تشخیص داده میشود. البته این شناخت توسط خود افراد در انجمن تشخیص داده شده است و از همان ابتدا عنوان بیماری توسط خود معتادان سپس توسط کارشناسان و پزشکان و روانپزشکان مورد تأیید قرار گرفته است و اعتیاد را بیماری و معتادان را به عنوان بیمار درسازمان بهداشت و درمان سازمان ملل به تایید سایر متخصصان در آورده و روی روش سمزدایی کار میکنند و بخش بعدی این بیماری را به عهده اصول خودیاری دوازده قدم در انجمن معتادان گمنام سپرده شده است و معتاد با تمایل خود به اصول خاص یعنی شرکت درانجمن و انتخاب راهنما و خدمت درجلسات وشرکت درپیامرسانی و آشنایی اصول کارکرد قدمها با راهنما و مطالعه نشریات وکتب خاص انجمن وانتقال این قدمها به همدردان جهت بهبودی و بیداری روحانی و معنوی خودکار میکنند و خواهان این هستند که فردی مسئول و قابل پذیرش در اجتماع باشند، تاکنون از نظر علمی دانشمندان نتوانسته اند درمانی قطعی برای این بیماری کشف کنند. لذا تنها راه وقفه در عود بیماری است که تجربیاتی از سایر همدردان برای پاک ماندن است، دراین زمینه از طریق شرکت در جلسات انجمن معتادان گمنام این امرصورت گرفته است، که این بیماری را از حالت فعالیت به صورت غیرفعال نگهمیدارد. آنچه در اثر اطلاعات و تجربیات بدست آمده از انجمن معتادان گمنام در رابطه با تعریف مفهوم بیماری اعتیاد ذکر مینماید.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad ، NASIB ، sadaf ، mehdiast
2015-01-16، 05:38
(2013-10-19، 07:27 )'GOMNAM' نوشته است:
2015-08-26، 01:59
ما قبلاً فکر میکردیم اعتیاد یعنی ، فقط مصرف کردن مواد مخدر است اما پس از شرکت در انجمن معتادان گمنام و حضور در کلاس های قدم به یک درک شخصی رسیدیم و متوجه شدیم که اعتیاد یک بیماری مزمن است که فراتراز مصرف مواد مخدر است و ما تعریفی خاص و جامعی برای آن نداریم و فقط میدانیم چیزی که ما را معتاد کرده بیماری اعتیاد است ، نه مواد مخدر و نه رفتارهای ما ، بلکه فقط بیماری اعتیاد است ، اما مفهوم این بیماری برای ما از پنج بخش اساسی تشکیل شده است .
1- جسمی مثلِ ؛ اجبار به مصرف ، تنبلی ، سستی و بیحالی ، تن پروری ، رخوت و . . 2- روانی مثل ؛ وسوسه ، عدم تعادل در شخصیت ، لذت بردن از خودآزاری و دگر آزاری ، افراط و تفریط ، شیدایی،و . . 3- روحانی مثلِ ؛ بی ایمانی ، ناامیدی ، بی خدایی ، پوچ گرایی ، خودپرستی ، ترس ، و . . 4- احساسی مثلِ ؛ زودرنجی ، کینه جویی ، نفرت ، خشم ، و . . . 5- ذهنی مثلِ ؛ خاطرات پررنگ منفی ، ذهنیت های بیمارگونه ، تصویر سازی های غیر واقعی و باورهای منفی ، و . . این پنج بخش اساسی ذکر شده هرکدام دارای شاخصه های فروانی هستند که هر کدام در طول زندگی ما بنا به شرایط بیماریمان نقش داشته اند و سرانجام زندگی ما را به آشفتگی کامل رساندند . ما تا قبل از این نمی دانستیم که چنین بیماری ای داریم ، بنابراین ، آشفتگی های زندگی خود را سعی میکردیم با فرافکنی و یا توجیه و بهانه به گردن دیگران بیاندازیم . اعتیاد یک بیماری مزمن است و اگر در شرایط کشت مناسب و یا به عبارتی دیگر در محیط فاسد قرار بگیرد مستعد برای فعال شدن میشود اما اگر در شرایط عاری از فساد و در محیط سالم و یا فضاهای بهبودی قرار بگیرد غیر فعال میشود ، بنابراین ، ما باید همواره بیاد داشته باشیم که بیماری اعتیاد درمان قطعی ندارد ، هر چند با تمرکز به روی بهبودی میشود آنرا مهار کرد اما کوچکترین غفلت میتواند آنرا فعال کند ، اصولاٌ کلمه اعتیاد ازمصدر کلمه (( عود یعنی برگشت )) ریشه گرفته است و بیانگر این میباشد که چنانچه از این بیماری مراقبت نشود هر لحظه امکان برگشت میباشد .اعتیاد یک بیماری پیشرونده مخرب است و لذا ، همیشه به زوال و انحطاط ختم میشود . بطورکلی بیماری اعتیاد شاخصه های زیاد و گسترده ای دارد که هرکدام از آنها زیر مجموعه یکی از بخش های پنج گانه ایی است که در فوق ذکر گردید و ما با کارکرد قدمهای دوازده گانه سعی داریم تا این ابعاد و زیر مجموعه های آنها را شناسایی و سپس آنها را غیر فعال کنیم . در هر صورت بیماری اعتیاد سررشته زندگی ما را بدست گرفته بود و ما درمقابل آن عاجز بودیم ، نکته ایی که قابل تامل است ، این است که وابستگی های خارجی مثل مواد مخدر و یا الکل و یاسایر موادهای محرک و یا قرص های روانگردان و یا وابستگی های روانی مثل ؛ خود محوری و یا خود شیفتگی و یا لذتهای غیر متعارف و یا افراطی ، و یا وابستگیهای عاطفی و احساسی و محیطی و یا هر وابستگی دیگر به هر شکل و هرطریق میتواند بیماری اعتیاد را شعله ورتر کند ولذا ما بعلت داشتن بیماری اعتیاد نباید خود را در معرض اینگونه وابستگیها قرار بدهیم . اعتیاد یک بیماری بسیار قدرتمند و گسترده می باشد و لذا یک ارده جمعی را میطلبد همانطوریکه در کتاب فقط برای امروز صفحه 121 میگوید ؛ (( دیگر نباید به تنهایی سعی در حل معمای اعتیاد خود کنیم )) . همینطوراعتیاد یک بیماری ناهنجار طلب است بقول کتاب پایه که میگوید ؛ (( ما از بیماری ای رنج میبریم که عوارض خود را بصورت رفتارهای ضد اجتماعی نشان میدهد )) ، البته باید در نظر داشته باشیم که درست است ، که بیماری اعتیاد غیر قابل درمان است ، اما با کمک و همیاری و با بهبودی میتوانیم آنرا متوقف کنیم و همانطوریکه کتاب پایه میگوید ؛ (( ما نمیتوانیم ماهیت معتاد یا اعتیاد را تغییر دهیم اما میتوانیم با تلاش خود در فراهم آوردن هر چه بیشتر زمینه بهبودی آن دورغ قدیمی که میگوید ؛ وقتی معتاد شدی تا ابد آلوده میمانی را تغییر دهیم ، خداوندا ؛ کمک کن که این تفاوت را همیشه به خاطر داشته باشیم )) . ف ب ا – یکم فرودین فقط برای امروز یکم فروردین مطالعه شود
«خدا با ماست»
سپاس شده توسط: mehdiast
2016-01-30، 08:36
بیماری اعتیاد چیزیست ناشناخته و در جنبه های مختلف جسمی، روانی، احساسی و روحانی من را احاطه کرده کرده و حق انتخاب را از من گرفته است، پیش رونده، مرموض و لاعلاج است
بیماری اعتیاد مجموعه ای از نواقص اخلاقی که زندگی من را کنترل میکند و مرا وادار میکند طبق این نواقص عمل کنم و هیچ گاه از خود و خدا و زندگی رضایت نداشته باشم
2016-02-01، 05:20
مفهوم بیماری اعتیاد برای من چیست ؟
بیماری اعتیاد یک بیماری مزمن و عوت کننده است,عوامل مختلف روانی اجتماعی و محیطی در شروع دوام و پیدایش آن دخالت دارند این بیماری اغلب پیش رونده تخریب کننده و در انتها کشنده است,اعتیاد یک بیماری تمام عیار بوده وعلائم و عوارض مخصوص خود را داراست: 1- دارای علت و سبب است 2- دارای علائم و عوارض است 3- دارای مسیر و مراحل مشخص است 4- اعتیاد قابل درمان نیست اما محار کردنی است نشانه بارز این بیماری از دست دادن کنترل مصرف مواد مخدر است, نشانه بارزتر اینکه ما باور نداریم مصرف مواد مخدر از کنترل ما خارج است که " انکار " نامیده میشود بیماری اعتیاد مصرف مواد مخدر مارا مجبور میکند که احساسات و عملکردمان مثل کسی باشد که در واقع نیستیم برای مفهوم بیماری اعتیاد هیچگونه تعریف و تفسیر ثابتی وجود ندارد اما طبق تجربه های به دست آمده بیماری اعتیاد یعنی یک محرک درونی که هروز در یک قسمت از نواقص اخلاقی من ورم میکند,یعنی وسوسه و اجبار ویا لذت طلبی,افراط و تفریط عدم تحمل و تشخیص احساسات,نداشتن نظم و برنامه ریزی,بی هدف بودن,عدم رویاروئی با واقعیات زندگی تمایل نداشتن به تغییر و رشد و پیشرفت,تکرار عادات بد و تکرار اشتباه,رفتار گفتار و کردار ناهنجار,داشتن افکار وسوسه آفرین فرار از مسئولیت ها... اعتیاد یعنی جنب عادتهای بد غیر اجتماعی و دارای نیروی مخربی است که ما را به سمت کارهای منفی سوق میدهد به عبارتی دیگر یک ندای درونی است که همیشه خواهان شکست و نابودی فرد مبتلا به این بیماری است بیماری اعتیاد یک ضعف شخصیتی نیست,مصرف یک ماده مشخص نیست,مصرف مواد مخدر پیامد و عواقب اعتیاد را نشان میدهد نه بیماری اعتیاد را... بیماری اعتیاد یعنی برده عادتها behzad poldokhtar
2016-05-02، 02:04
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
5-قسمت خودمحورانه بیماری من چگونه بر زندگی من و اطرافیانم ت | mehdiast | 11 | 38,895 |
2021-06-09، 03:49 آخرین ارسال: هشتیان |
|
68-درک من از قدم یک چیست؟ | mehdiast | 8 | 53,098 |
2020-11-07، 03:39 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
53-آیا هر زمان که فکر مصرف یا عمل از روی اعتیاد به من دست داده | mehdiast | 10 | 15,932 |
2020-11-07، 02:10 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
47-آیا از مفهوم تسلیم شدن می ترسم.از چه چیز آن؟ | mehdiast | 7 | 18,822 |
2020-11-07، 03:29 آخرین ارسال: amirjavadi |
|
39-آیا تا به حال به خاطر اعتیاد به کسی صدمه رسانده ام؟(توضیح دهید) | mehdiast | 7 | 24,628 |
2020-11-06، 08:48 آخرین ارسال: amirjavadi |