2014-03-08، 06:59
مرغ و سیر
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری
خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 پیمانه
فیله سینه مرغ 4 تکه
1 . برای تهیه مرغ سیر، ابتدا سیر و زیتون روغن را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
2 . در یک ظرف جداگانه، خرده نان و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
3 . سینه مرغ را در مخلوط سیر و سپس در مخلوط خرده نان بغلطانید.
4 . تکه های مرغ را در فر که از قبل گرم کردید، برای 30 تا 35 دقیقه قرار دهید، تا زمانی که مرغ پخته شود.
5 . آن ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری
خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 پیمانه
فیله سینه مرغ 4 تکه
1 . برای تهیه مرغ سیر، ابتدا سیر و زیتون روغن را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
2 . در یک ظرف جداگانه، خرده نان و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
3 . سینه مرغ را در مخلوط سیر و سپس در مخلوط خرده نان بغلطانید.
4 . تکه های مرغ را در فر که از قبل گرم کردید، برای 30 تا 35 دقیقه قرار دهید، تا زمانی که مرغ پخته شود.
5 . آن ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم