2014-03-08، 07:00
کتلت مکزیکی
مواد لازم :
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
3 قاشق سوپ خوری سس سالسا
2 قاشق سوپ خوری پودر چیلی
2 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
یک قاشق سوپ خوری زیره آسیاب شده
دو قاشق چای خوری نمک
یک عدد تخم مرغ
یک فنجان پنیر پیتزا
طرز تهیه :
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند . هر گونه چاشنی مکزیکی را می توانید بجای زیره ، پودر چیلی یا فلفل قرمز جایگزین کنید . سپس آن را به شکل کتلت در آورده و در سینی فر قرار دهید . به مدت یک ساعت آن را با همان حرارت بپزید . چربیهایی که از آن بیرون آمده را دور بریزید . روی آن را با پنیر تزئین کرده و با سس سالسا سرو کنید .
مواد لازم :
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
3 قاشق سوپ خوری سس سالسا
2 قاشق سوپ خوری پودر چیلی
2 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
یک قاشق سوپ خوری زیره آسیاب شده
دو قاشق چای خوری نمک
یک عدد تخم مرغ
یک فنجان پنیر پیتزا
طرز تهیه :
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند . هر گونه چاشنی مکزیکی را می توانید بجای زیره ، پودر چیلی یا فلفل قرمز جایگزین کنید . سپس آن را به شکل کتلت در آورده و در سینی فر قرار دهید . به مدت یک ساعت آن را با همان حرارت بپزید . چربیهایی که از آن بیرون آمده را دور بریزید . روی آن را با پنیر تزئین کرده و با سس سالسا سرو کنید .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم