2014-03-08، 07:09
ترشی کدو و بادمجان
مواد اولیه :
فلفل دلمهاي رنگي 500 گرم
نعنا تازه پاك و خردشده سه قاشق غذاخوري
كدو يك كيلوگرم
سير سه بوته
دانه فلفل سياه يك قاشق غذاخوري
نمك يك قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم
بادنجان دو كيلوگرم
فلفل سياه ساييدهشده يك قاشق غذاخوري
فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوري
ادويه ترشي و سیاه دانه يك قاشق غذاخوري
سبزي معطر خشك سه قاشق غذاخوري
سركه يك ليتر
طرز تهيه:
فصل تابستان است و اكثر خانمهاي ايراني خوشسليقه دوست دارند كه ترشيهاي مورد استفاده خود را در خانه تهيه كنند. ترشي كدو بسيار خوشمزه و آسان است. ابتدا كدوها را به شكل دلخواه خرد كرده به مدت يك روز روي دستمال پارچهاي قرار ميدهيم. سپس فلفل دلمهاي خردشده، دانه فلفل سياه، نعنا، سير و نمك را داخل شيشه ريخته روي آنها كدوها را ميريزيم. بعد با سركه كاملا مواد را ميپوشانيم و در ظرف را ميبنديم. اين ترشي هفت روزه آماده ميشود.
نكته:
اين مواد لازم براي يك شيشه بزرگ ترشي است در صورت تمايل ميتوانيد مواد را كمتر يا بيشتر نماييد.
طرز تهيه:
بادنجانها را درسته روي آتش يا در فر كبابي كرده آنها را پوست كنده در الك يا آبكش چوبي ميچينيم. روي آن يك پارچه انداخته يك وسيله سنگين روي پارچه قرار ميدهيم تا آب بادنجانها كاملا كشيده شود. 24 ساعت بعد بادنجانها را در ظرف مورد نظر ريخته سير، فلفل سياه، فلفل قرمز، ادويه، سياهدانه و سبزيهاي معطر را به آن اضافه ميكنيم. روي ظرف را با سركه كاملا پوشانده و در ظرف را ميبنديم پس از هفت روز ترشي آماده است.
نكته:
ميتوانيم مواد طعمدهنده را كه شامل سير، فلفل، سبزي و ادويه است داخل شكم بادنجان قرار داده و بعد سركه را روي آنها بريزيم.
مواد اولیه :
فلفل دلمهاي رنگي 500 گرم
نعنا تازه پاك و خردشده سه قاشق غذاخوري
كدو يك كيلوگرم
سير سه بوته
دانه فلفل سياه يك قاشق غذاخوري
نمك يك قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم
بادنجان دو كيلوگرم
فلفل سياه ساييدهشده يك قاشق غذاخوري
فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوري
ادويه ترشي و سیاه دانه يك قاشق غذاخوري
سبزي معطر خشك سه قاشق غذاخوري
سركه يك ليتر
طرز تهيه:
فصل تابستان است و اكثر خانمهاي ايراني خوشسليقه دوست دارند كه ترشيهاي مورد استفاده خود را در خانه تهيه كنند. ترشي كدو بسيار خوشمزه و آسان است. ابتدا كدوها را به شكل دلخواه خرد كرده به مدت يك روز روي دستمال پارچهاي قرار ميدهيم. سپس فلفل دلمهاي خردشده، دانه فلفل سياه، نعنا، سير و نمك را داخل شيشه ريخته روي آنها كدوها را ميريزيم. بعد با سركه كاملا مواد را ميپوشانيم و در ظرف را ميبنديم. اين ترشي هفت روزه آماده ميشود.
نكته:
اين مواد لازم براي يك شيشه بزرگ ترشي است در صورت تمايل ميتوانيد مواد را كمتر يا بيشتر نماييد.
طرز تهيه:
بادنجانها را درسته روي آتش يا در فر كبابي كرده آنها را پوست كنده در الك يا آبكش چوبي ميچينيم. روي آن يك پارچه انداخته يك وسيله سنگين روي پارچه قرار ميدهيم تا آب بادنجانها كاملا كشيده شود. 24 ساعت بعد بادنجانها را در ظرف مورد نظر ريخته سير، فلفل سياه، فلفل قرمز، ادويه، سياهدانه و سبزيهاي معطر را به آن اضافه ميكنيم. روي ظرف را با سركه كاملا پوشانده و در ظرف را ميبنديم پس از هفت روز ترشي آماده است.
نكته:
ميتوانيم مواد طعمدهنده را كه شامل سير، فلفل، سبزي و ادويه است داخل شكم بادنجان قرار داده و بعد سركه را روي آنها بريزيم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم