2014-03-20، 06:30
ترشـی بادنجـان شكـمپاره
مـواد لازم
بادنجان كشيده: يك كيلوگرم
آب: دو پيمانه
سير نگيني خرد شده: 30 گرم
ادويه دلخواه: يك قــاشق چايخوري
گلكلم نگيني خرد شده: 30 گرم
هويج نگيني خرد شده: 30 گرم
نعنا خشك: 15 گرم
نمك: يك قاشق سوپخوري
فلفل تند نگيني خرد شده: 15 گرم
سركه: به ميزان لازم
طرز تهيه
سر بادنجانها را جدا نموده و پس از شستن، در قابلمه به همراه مقداري نمك، آب و دو پيمانه سركه روي حرارت قرار ميدهيم تا نيمپز شوند.
بادنجانها را در آبكش قرار ميدهيم تا كاملا خشك و خنك شوند، سپس از وسط برشي روي آنها ايجاد كرده، سبزيجات و ادويهها را مخلوط نموده، يك قاشق غذاخوري پر از مخلوط درون شيار بادنجانها ميريزيم و شيار را به هم وصل ميكنيم. بادنجانها را در شيشه مناسب (ترجيحا چهار گوش) چيده، روي مواد را كاملا با سركه پوشانده و ميگذاريم تا دو هفته در مكان خشك و خنك بماند تا آماده مصرف شود.
نکته
مخلوط داخل بادنجانها بسته به ذائقه و سليقه شماست، ميتوانيد هويج و گلكلم را حذف كنيد
مـواد لازم
بادنجان كشيده: يك كيلوگرم
آب: دو پيمانه
سير نگيني خرد شده: 30 گرم
ادويه دلخواه: يك قــاشق چايخوري
گلكلم نگيني خرد شده: 30 گرم
هويج نگيني خرد شده: 30 گرم
نعنا خشك: 15 گرم
نمك: يك قاشق سوپخوري
فلفل تند نگيني خرد شده: 15 گرم
سركه: به ميزان لازم
طرز تهيه
سر بادنجانها را جدا نموده و پس از شستن، در قابلمه به همراه مقداري نمك، آب و دو پيمانه سركه روي حرارت قرار ميدهيم تا نيمپز شوند.
بادنجانها را در آبكش قرار ميدهيم تا كاملا خشك و خنك شوند، سپس از وسط برشي روي آنها ايجاد كرده، سبزيجات و ادويهها را مخلوط نموده، يك قاشق غذاخوري پر از مخلوط درون شيار بادنجانها ميريزيم و شيار را به هم وصل ميكنيم. بادنجانها را در شيشه مناسب (ترجيحا چهار گوش) چيده، روي مواد را كاملا با سركه پوشانده و ميگذاريم تا دو هفته در مكان خشك و خنك بماند تا آماده مصرف شود.
نکته
مخلوط داخل بادنجانها بسته به ذائقه و سليقه شماست، ميتوانيد هويج و گلكلم را حذف كنيد
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم