2014-05-04، 12:03
طرز تهیه پوست سیبزمینی شکم پر
مواد لازم:
سیبزمینی بیضی شکل: 4 عدد
روغن کانولا
ژامبون: 3- 2 برش
پنیر رنده شده چدار: یک پیمانه
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
پیاز یا پیازچه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک:2 قاشق چایخوری
خامه: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• پوست سیبزمینیها را خوب شسته و خشک کنید. چند جای سیبزمینیها را با چنگال سوراخ کنید.
• روی سیبزمینیها را آغشته به روغن کنید و آنها را در ظرف مخصوص فر قرار داده و آنها را درون فر تا زمانی که پوست روی آنها چروک شده و گوشتشان نرم شود حرارت دهید.
• آنها از فر بیرون آورده و تا حدی که به راحتی بتوان آنها را در دست گرفت بگذارید خنک شوند.
• سیبزمینیها را از طول به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آنها را تا یک چهارم مانده به انتها، بیرون آورید. گوشت سیبزمینیهای بیرون آورده شده را میتوانید برای پوره سیبزمینی استفاده کنید.
• فر را روی حرارت 450 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و روی هر دو طرف سیبزمینیها را آغشته به روغن کانولا کرده و روی آنها نمک بپاشید.
• سیبزمینیهای نیمه را طوری که گوشت آنها به سمت بالا باشد درون ظرف مخصوص فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید سپس آنها را برگردانده و 10 دقیقه دیگر نیز آنها را حرارت دهید.
• همزمان، ژامبونها را درون روغن کمی تفت داده تا ترد شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.
• پوست سیبزمینیها را از فر بیرون آورده و آنها را دوباره به سمت اولشان برگردانید و درون آنها را با ژامبون و پنیر پر کنید.
• پوست سیبزمینیها را مجددا به درون فر برگردانده و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آنها ذوب شده و حبابدار شوند آنها را حرارت دهید.
• آنها را از فر خارج کرده و روی آنها مقداری پیاز یا پیازچه خرد شده و نیز مقداری خامه بریزید.
• پوست سیبزمینیهای شکم پر را تا سرد نشده، میل کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم