2014-07-30، 12:35
انديشه امروز دوم مرداد
a day at a time
من مي دانستم که بايد زندگي جديدي را آغاز کنم و اطمينان داشتم که نقطه آغاز اين حرکت در برنامه و گروه است . بدون ترديد و در مکان ديگري قادر به انجام اين کار نبودم . جاييکه با رها کردن گذشته و آينده بتوانم زندگي در زمان حال را تمرين کنم . من در اينجا بود که پي بردم تا زمانيکه با يکدست به گذشته چسبيده ام و با دست ديگر سعي در کشيدن آينده به سمت خود مي کنم دست سومي براي گرفتن امروز ندارم . من آموخته ام که امروز را بايد با هر دوست گرفت و در آن زندگي کرد .
آيا من هر روز جهت آگاهي از خواست خداوند درباره خود دعا ميکنم ؟
آيا از خداوند درخواست مي کنم تا توانايي عملي کردن خواست و اراده خود را به من ارزاني دارد ؟
آيا من با پرهيز از بر زبان آوردن درخواستهاي مشخص و نيازهاي روزانه به سمت يک ارتباط سالم با خداوند گام بر ميدارم ؟
آيا من پي برده ام که ارتباط برقرار کردن با خداوند نيازمند هيچ زبان بخصوص و يا عبارات ويژه نيست و تنها درخواست صادقانه و فروتنانه آگاهي برخواست و اراده او راهنماي ما در پيمودن اين مسير مي باشد ؟
"خواست خداوند تحقق خواهد يافت . "
انديشه امروز دوم مرداد
a day at a time
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت http://www.forum.banianbehboodi.ir مجاز مي باشد .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست