2014-07-30، 12:40
انديشه امروز 6 مرداد
a day at a time
شهامت مطلق را اينگونه تعريف کرده اند که ما بودن حضور هيچ شاهدي کاري را که به گونه اي انجام دهيم که گويي تمام جهانيان نظاره گر آنند . همراه با رشد کردن و پيشرفت در برنامه ما به ماهيت ترس مداومي که وجود ما را گرفته پي ببريم و مي آموزيم که چگونه با آن کنار بياييم . ماتشخيص مي دهيم که هر واقعه ناگوار و هر شرايط دشواري فرصتي است که از طرف خداوند در زندگي ما بوجود آمده که شهامت از روي فروتني و تواضع خود را توسعه دهيم .
آیا من درک کرده ام که تشويق و هورا براي تقويت روحيه و شهامت من تنها يک تمرين براي تشويق کردن مي باشد ؟
آيا من مي توانم بر ترسهايي که در وجود من ريشه دوانيده اند ، مثل ترس از دست دادن کسي که دوست دارم و يا ترس گم کردن چيزي غلبه کنم ؟
آيا شهامت من از ايمان من به خداوند و حضور او ناشي نمي شود؟ از آنجاييکه تمام غيرممکنها از طريق خداوند ممکن مي شود آيا من قادر خواهم بود که بر ترسهايي که موجبات ناراحتي مرا فراهم مي کند فائق آيم ؟
خداوندا ، به من کمک کن تا از ترس و نگراني رها شوم .
" دعا کردن معنايي عميق تر از سوت زدن در تاريکي دارد . "
انديشه امروز 6 مرداد
a day at a time
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت و تالار بانيان بهبودي به آدرس http://www.forum.banianbehboodi.ir مجاز مي باشد .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست