2014-08-01، 02:28
انديشه امروز 9 مرداد
a day at a time
شهامت بايد در طول روز با تمام لحظات زندگي من آميخته باشد ، شهامتي که مرا در پرهيز از استفاده مواد مخدر يا رفتار معتاد گونه ياري دهد . شهامتي مداوم و بدون هيچگونه انحراف و کمبود و ترس از موانع که در طول روز مرا به پيش براند . در ابتدا شايذ به نظر غير ممکن و يا دور از دسترس باشد ولي از آنجايي که خداوند توانايي رويارويي با مسايل هر روز را به ماداده است بودن شک شهامت مورد نياز در طول روز مدد رسان ما خواهد بود .
آيا من دعاي آرامش را در تمام موارد و مشکلات زندگي روزانه تعميم مي دهم ؟
آيا خداوند هر روز جديد شهامتي را به من ارزاني خواهد کرد که مرا ياري نمايد ؟
آيا من به اين باور رسيده ام که شهامت هرروز براي همان روز خواهد بود و هر روز جديد با توشه اي جديد از شهامتي ديگر زندگي خواهم کرد و هرگز از اينکه دچار کمبود گردم نخواهم هراسيد ؟
آيا من به خاطر مي آورم که نگرانيها و اضطرابهايي که در روزهاي نخست خاطر مرا آشفته مي کرد با تکيه بر شهامتي که هديه خداوند بود ، امروز مسايل پيش پا افتاده اي بيش نيستند !؟
"خداوندا فقط براي امروز به من شهامت عطا کن "
انديشه امروز 9 مرداد
a day at a time
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت و تالار بانيان بهبودي مجاز مي باشد .
www.forum.banianbehboodi.ir
www.banianbehboodi.ir
a day at a time
شهامت بايد در طول روز با تمام لحظات زندگي من آميخته باشد ، شهامتي که مرا در پرهيز از استفاده مواد مخدر يا رفتار معتاد گونه ياري دهد . شهامتي مداوم و بدون هيچگونه انحراف و کمبود و ترس از موانع که در طول روز مرا به پيش براند . در ابتدا شايذ به نظر غير ممکن و يا دور از دسترس باشد ولي از آنجايي که خداوند توانايي رويارويي با مسايل هر روز را به ماداده است بودن شک شهامت مورد نياز در طول روز مدد رسان ما خواهد بود .
آيا من دعاي آرامش را در تمام موارد و مشکلات زندگي روزانه تعميم مي دهم ؟
آيا خداوند هر روز جديد شهامتي را به من ارزاني خواهد کرد که مرا ياري نمايد ؟
آيا من به اين باور رسيده ام که شهامت هرروز براي همان روز خواهد بود و هر روز جديد با توشه اي جديد از شهامتي ديگر زندگي خواهم کرد و هرگز از اينکه دچار کمبود گردم نخواهم هراسيد ؟
آيا من به خاطر مي آورم که نگرانيها و اضطرابهايي که در روزهاي نخست خاطر مرا آشفته مي کرد با تکيه بر شهامتي که هديه خداوند بود ، امروز مسايل پيش پا افتاده اي بيش نيستند !؟
"خداوندا فقط براي امروز به من شهامت عطا کن "
انديشه امروز 9 مرداد
a day at a time
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت و تالار بانيان بهبودي مجاز مي باشد .
www.forum.banianbehboodi.ir
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم