2014-08-18، 01:51
ترشی شلغم ژاپنی
مواد لازم:
8 عدد شلغم کوچک
3 قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه ( 100 سی سی) سرکه برنج
( می تونید سرکه سفید معمولی بکار ببرید)
فلفل قرمز 1 عدد
طرز تهیه:
پوست شلغم ها را نازک بگیرید، سپس با چاقوی تیز شکاف هایی دور تا دور روی شلغم ایجاد کنید، به قطر دو سوم قد شلغم. شلغم هارا کنار هم در کاسه ای بچینید، روی آنها را با آب نمک بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در آب نمک خیس بخورند.
شکر را در سرکه حل کنید. شلغم ها را آبکش کنید، سپس آنها را در کاسه ای چیده و با محلول سرکه رویش را بپوشانید. بگذارید یک شب تا صبح در همین حالت بماند.
شلغم ها را بیرون بیاورید و سرکه آنها را به آرامی از داخلشان خالی کنید. قسمت های چاک خورده شلغم را از هم جدا کنید و به سمت بیرون فشار دهید تا شکل یک گل را به خود بگیرد، سپس یک حلقه فلفل رویش قرار دهید.
این شلغم ها را می توانید جداگانه یا وسط سالاد استفاده کنید.
8 عدد شلغم کوچک
3 قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه ( 100 سی سی) سرکه برنج
( می تونید سرکه سفید معمولی بکار ببرید)
فلفل قرمز 1 عدد
طرز تهیه:
پوست شلغم ها را نازک بگیرید، سپس با چاقوی تیز شکاف هایی دور تا دور روی شلغم ایجاد کنید، به قطر دو سوم قد شلغم. شلغم هارا کنار هم در کاسه ای بچینید، روی آنها را با آب نمک بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در آب نمک خیس بخورند.
شکر را در سرکه حل کنید. شلغم ها را آبکش کنید، سپس آنها را در کاسه ای چیده و با محلول سرکه رویش را بپوشانید. بگذارید یک شب تا صبح در همین حالت بماند.
شلغم ها را بیرون بیاورید و سرکه آنها را به آرامی از داخلشان خالی کنید. قسمت های چاک خورده شلغم را از هم جدا کنید و به سمت بیرون فشار دهید تا شکل یک گل را به خود بگیرد، سپس یک حلقه فلفل رویش قرار دهید.
این شلغم ها را می توانید جداگانه یا وسط سالاد استفاده کنید.