2014-08-23، 11:48
نکات لازم در تهیه ی ترشی
- موادی راکه برای ترشی استفاده می کنیم باید مرغوب و خشک باشه یعنی رطوبت نداشته باشه و اگه مرغوب نباشه باز رطوبت می اندازه و باعث کپک زدن ترشی می شه.
2- ادویه ترشی که برای کلیه ی ترشیها قابل استفاده هست عبارت است از:گلپر-سیاهدانه-فلفل قرمز-پودر موسیر یا گراندیس موسیر-میخک
3- اگه ترشی به جوش نیاز داره هیچ وقت ترشی رو قبل از خنک شدن داخل ظرف نریزید.
4- حتی الامکان ترشی رو در ظروف شیشه ای درست کنید.
و مهمترین چیزی که می دونم ذهن همه ی خانوما رو موقع ترشی درست کردن مشغول می کنه
چطور از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟
کافیه کمی روغن زیتون یا روغن مایع روی ظرف ترشی بریزیم.این روغن هیچ اثر بدی روی ترشی ما نمی ذاره. برای دستیابی به نتیجه ی بهتر کمی ادویه ی ترشی تفت بدید و بعد روغن رو با اون قاتی کرده و روی ترشی بریزید.
و5- هیچ گاه قاشق خیس توی ظرف ترشی فرو نکنید.
2- ادویه ترشی که برای کلیه ی ترشیها قابل استفاده هست عبارت است از:گلپر-سیاهدانه-فلفل قرمز-پودر موسیر یا گراندیس موسیر-میخک
3- اگه ترشی به جوش نیاز داره هیچ وقت ترشی رو قبل از خنک شدن داخل ظرف نریزید.
4- حتی الامکان ترشی رو در ظروف شیشه ای درست کنید.
و مهمترین چیزی که می دونم ذهن همه ی خانوما رو موقع ترشی درست کردن مشغول می کنه
چطور از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟
کافیه کمی روغن زیتون یا روغن مایع روی ظرف ترشی بریزیم.این روغن هیچ اثر بدی روی ترشی ما نمی ذاره. برای دستیابی به نتیجه ی بهتر کمی ادویه ی ترشی تفت بدید و بعد روغن رو با اون قاتی کرده و روی ترشی بریزید.
و5- هیچ گاه قاشق خیس توی ظرف ترشی فرو نکنید.
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!