امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دهم مهر
فقط برای امروز-دهم مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز
با توجه‌ به‌ شيوه‌ زندگي‌ ما در گذشته‌ و تكيه‌ بر راهها وروشهايي‌ كه‌ داشته‌ايم‌ طبيعي‌است‌ كه‌ در ابتدي‌ ورود به‌ برنامه‌ در برابر پيشنهادات‌ سايرين‌ اندگي‌ مقاومت‌ نشان‌دهيم‌. اگر مشكل‌ ما در ابتدا اين‌ پيشنهادات‌ باشد واقعاً درك‌ خواهيم‌ كرد كه‌ هيچ‌نيازي‌ به‌ رد كردن‌ دائم‌ آنها وجود ندارد. ما مي‌توانيم‌ بطور موقت‌ به‌ اين‌ پيشنهادات‌گوش‌ دهيم‌ و از كنار آن‌ بگذريم‌. مسأله‌ اينست‌ كه‌ براي‌ هيچ‌ مشكلي‌ نمي‌توان‌سريعترين‌ راه‌ حل‌ را پيدا كرد. درست‌ و يا غلط‌ هر كدام‌ از ما سرانجام‌ از پيشنهاداتي‌بهره‌ خواهد جست‌ كه‌ فكر مي‌كند در رابطه‌ با مشكل‌ بخصوصي‌ بيشترين‌ كمك‌ را به‌او بنمايد. مهم‌ آنست‌ كه‌ ما بتوانيم‌ با رويارويي‌ گشاده‌ ارتباط‌ خود با افراد را ادامه‌دهيم‌. آيا من‌ تلاش‌ در درك‌ ديگران‌ مي‌نمايم‌؟ آيا هنوز فكر مي‌كنم‌ كه‌ خود قادر به‌ حل‌تمام‌ مشكلت‌ خود مي‌باشم‌. آيا من‌ قادر خواهم‌ بود كه‌ با گوش‌ جان‌ حرفهاي‌ دوستانم‌ را كه‌ قبل‌ از من‌ دربرنامه‌بوده‌اند بشنوم‌ و راه‌حلهايي‌ را كه‌ آنها پيشنهاد مي‌كنند مورد مطالعه‌ قرار دهم‌؟ آيا من‌ توجه‌ دارم‌ كه‌ پيشنهاداتي‌ كه‌ از طرف‌ اعضاء گروه‌ عنوان‌ مي‌شود در حقيقت‌راه‌ حلهايي‌ هستند كه‌ قديمي‌ها آنرا آزموده‌ و نتيجه‌ مثبت‌ گرفته‌اند؟ 
«كسي‌ كه‌ به‌ ديگران‌ گوش‌ مي‌دهد بهبود خواهد يافت‌»
فقط برای امروز-دهم مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-دهم مهر - توسط mahla - 2013-11-23، 07:55
RE: فقط برای امروز-دهم مهر - توسط GOMNAM - 2014-01-26، 01:24
RE: فقط برای امروز-دهم مهر a day at a time - توسط NASIB - 2014-09-22، 05:55

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,292 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,100 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,780 2014-09-26، 01:47