امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-یازدهم مهر
 فقط برای امروز-یازدهم مهر از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
اعتياد موجب‌ ضايعات‌ گوناگوني‌ در زندگي‌ ما گرديده‌ است‌ كه‌ مسائل‌ روحاني‌ ازمهمترين‌ آنها مي‌باشد. استفاده‌ از مواد مخدر جهت‌ رهايي‌ از احساسات‌ منفي‌ كه‌ درنتيجه‌ كاستي‌ها بوجود مي‌آيد در نهايت‌ موجب‌ راندن‌ ما به‌ مرحله‌اي‌ است‌ كه‌ هيچ‌گونه‌ توجيه‌ عقلاني‌ را قادر به‌ تحمل‌ نخواهيم‌ بود.در برنامه‌ ما مي‌آموزيم‌ در زمانيكه‌ چون‌ كرم‌ ابريشم‌ به‌ دور خود پيله‌اي‌ از تارهاي‌انزوا مي‌تنيم‌ و منزوي‌ مي‌شويم‌. در حقيقت‌ بيشتر جهان‌ را خارج‌ از پيله‌ رهامي‌كنيم‌. آيا من‌ بدون‌ تفكر و تأمل‌ هر عقيده‌اي‌ را مردود مي‌شمارم‌؟ آيا من‌ هنوز بر ادامه‌روشهاي‌ كهنه‌ زندگي‌ پافشاري‌ مي‌كنم‌؟ آيا اين‌ امكان‌ وجود دارد كه‌ من‌ در بعد روحاني‌ آمادگي‌ پذيرش‌ بيشتر و گوشي‌شنواتر داشته‌ باشم‌؟ آيا من‌ دريافته‌ام‌ كه‌ مسائل‌ روحاني‌ و مسائل‌ مذهبي‌ دو مقوله‌ جداگانه‌ هستند؟ آيامن‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ كوته‌ فكري‌ و متكي‌ خود بودن‌ كه‌ ارمغان‌ دوران‌ اعتياد است‌ قادرنيستند كه‌ دردوران‌ بهبودي‌ پاسخگوي‌ نيازهاي‌ من‌ باشند و ارتباط‌ با ديگران‌ جزوضروريات‌ بهبودي‌ مي‌باشد؟
«اگر بيشتر چيزها خارج‌ از پيله‌ قرار دارد من‌ از چه‌ چيز محافظت‌ مي‌كنم‌»
 فقط برای امروز-یازدهم مهر از کتاب اندیشه امروز  a day at a time

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-یازدهم مهر - توسط mahla - 2013-11-23، 07:54
RE: فقط برای امروز-یازدهم مهر از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-22، 05:58

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,297 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,109 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,796 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,877 2014-09-26، 01:34
  فقط برای امروز-بیست ونهم مهر mahla 3 2,950 2014-09-26، 01:32